jueves, 16 de agosto de 2012

EDITORIAL : Italia, pel bon camí : I Espanya quant , senyor Rajoy ?

Segons les últimes notícies pareix que la Itàlia del senyor Monti començarà a seguir les polítiques socialdemòcrates que tan bons resultats estan donant a França (les últimes dades econòmiques ens parlen de que mentres el nostre país seguix amb recessió econòmica, França ha quedat a la parell, que ja és) , és a dir, rebaixa d'impostos i més inversió pública a fi de fomentar el consum i la inversió particular .

Mentrestant, el nostre estimat President aplicant les mesures ultraconservadores que tan roïns resultats estan donant en els països on s'estan aplicant : Només cal veure a Grècia, cada dia més afonada . 
Monti va a iniciar el bon camí, i vosté, senyor Rajoy ?

I l'única forma de parar-li els peus és eixir al carrer, junt amb funcionaris i sindicats : Si m'hagueren dit a mi que diria açò quan l'última vaga general, haguera ratllat de boig a qui m'ho haguera dit, però és que este senyor no té tota legitimitat des del moment que està fent tot al contrari del que en el seu programa electoral va prometre.

Per el que sols cap o referèndum o noves eleccions, a cartes descobertes, i que els espanyols decidam quin model volem seguir .

Según las últimas noticias parece ser que la Italia del señor Monti va a empezar a seguir las políticas socialdemócratas que tan buenos resultados están dando en Francia (  los últimos datos económicos nos hablan de que mientras nuestro país sigue con recesión económica, Francia ha quedado a la par, que yá es ), es decir, rebaja de impuestos y más inversión pública con el fin de fomentar el consumo y la inversión particular .

Mientras tanto, nuestro estimado Presidente aplicando las medidas ultraconservadoras que tan malos resultados están dando en los países dónde se están aplicando : Sólo hay que ver a Grecia, cada día más hundida .

Y la única forma de pararle los piés es salir a la calle,  junto a funcionarios y sindicatos : Si me hubieran dicho a mi que diría ésto cuando la última huelga general, hubiera tachado de loco al que me lo hubiera dicho, pero es que este señor carece de toda legitimidad desde el momento en que está haciendo todo lo contrario de lo que en su programa electoral prometió .

Por lo que sólo cabe o referéndum o nuevas elecciones, a cartas descubiertas , y que los españoles elijamos que modelo queremos seguir.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario