lunes, 13 de agosto de 2012

Continúa el Festival Sete Sois ... fins al Dimecres.


Dilluns 13 d’agost a les 22:30h, provinent de Portugal i en estrena nacional tindrem a Arminda Alvernaz, que ens transmetrà el sentiment que produeix el fado, enguany declarat “Patrimoni Immaterial de la Humanitat” per la Unesco.

La música balcànica arriba de les mans de Franko Krajcar, des de Croàcia, que actuarà el dimarts 14 a les 23h  amb música tradicional croata interpretant instruments molt diferents, tradicionals i clàssics.
El tancament del Festival serà el dimecres 15 d’agost a les 23 hores i li correspondrà al nou projecte multicultural del Festival, la “7Sóis.MedKriol.Orkestra.20°”, nascudadeldiàleg intercultural per a celebrar els 20 anys del festival.
Les actuacions dels dies 12,13,14 i 15  seran al Cine Olimpo de la platja de Tavernes de la Valldigna amb entrada de 3,5 €.

Fa uns dies es preguntava un comentarista com, si no m'agrada este festival, li faig tanta publicitat : Molt fàcil, a ningú li agrada donar noticies sobre lo que no li agrada molt o poc,  o donar males noticies, però les tenim que donar si volem ser un mitjà de comunicació plural .

En este cas jo el que em plantetje es si ens compensa este festival, a part de si a mi m'agrada o no el contingut del mateix .

No hay comentarios:

Publicar un comentario