miércoles, 1 de agosto de 2012

NOTES AJUNTAMENT

Un agost ple d’activitats en la platja de Tavernes 

Per al mes d’agost hi ha programades una gran diversitat d’activitats en la platja de Tavernes, que es sumen als actes destacats d’este mes de juliol, com ara el porrat del Dia de la Sang, l’inici del Festival Sete Sóis Sete Luas, el Mig Any Faller o el Festival de Pop al Carrer, entre altres.  

A l’agost cal destacar la XXIV Volta a Peu per la platja, que es celebrarà el divendres 8 en la zona de la Goleta; el porrat de Sant Llorenç, que marca la continuació del Festival Sete Sóis Sete Luas, que enguany celebra el XX aniversari i que es va inaugurar l’11 de juliol passat en el porrat del Clot de la Font amb l’actuació de Tramuntana Fusió Mediterrània; la VII Concentració Motorista, els dies 10,11 i 12 en la zona de Padur; i els mercats especials, com ara el Mercat Medieval dels Oficis Antics, de l’1 al 5, de vesprada en el parc del Molló, el Medieval dels Cavallers, del 8 al 12, també en el parc del Molló, i el Mercat Mariner, del 23 al 26, a l‘avinguda de la Marina. 


La Regidoria d’Esports continua amb els cursos d’aeròbic, la dansa del ventre, els balls de saló i la gimnàstica de manteniment. A més, també ha organitzat campionats de ping-pong, vòlei i futbol de platja, i les 12h de futbet aleví, infantil i benjamí. El Centre Excursionista de Tavernes, organitza una visita als Castellets i a les fontetes de Cantus i la Volta Cicloturística als Mollons. 

A més, hi haurà visita guiada a l’església de Sant Pere cada dijous, i els dimecres la ruta de les tapes pels bars i restaurants de la platja que formen part de la ruta, entre moltes altres activitats.

L’Ajuntament de Tavernes inicia les contractacions del Pla d’Ocupació del SEPE 

Encara que amb retard, arriba la resolució de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal per a la contractació de treballadors agrícoles desocupats per a realitzar obres i serveis d’interés general i social .

L’Ajuntament de Tavernes inicia la contractació d’un total de 119 treballadors agrícoles per als mesos d’agost i setembre, mitjançant la subvenció de 143.473 euros que aniran a càrrec del SEPE. Esta quantitat serà avançada inicialment per l’Ajuntament de Tavernes i després serà abonada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal en el termini que determinen.  
Encara que estava previst l’inici de les contractacions a principis de juliol, ha sigut este dilluns quan l’Ajuntament ha recollit la resolució de la Direcció Provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal, que permet de manera immediata executar els treballs prevists en la memòria dels projectes. 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha valorat “el fet que Tavernes continua rebent plans d’ocupació per a poder contractar veïns. Eixes ajudes ens fan possible contractar 119 persones del sector agrícola que actualment estan aturades i que ara rebran una nòmina. Des de l’Ajuntament de Tavernes avançarem l’import de la subvenció per a pagar les nòmines als treballadors contractats”. 
Els primers 32 treballadors han firmat el contracte en les dependències del Braç Treballador, on han sigut rebuts per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, les regidores Karina Vercher i Llum Sansaloni. Els contractats dels quatre grups (119 en total) s’ocuparan de treballs de neteja de l’entorn i reparació de la senda de la cova del Bolomor, actuacions en zones recreatives com el Racó de Joana, Clot de la Font, Mirador, torre de guaita, neteja de l’entorn urbà nord, mur de defensa i neteja i adequació de l’entorn de zones humides com el llac de la Goleta i els ullals.


2 comentarios:

  1. Si tenen que netejar tots estos llocs e indrets, tindran que llevar-los els dines que cobra l'empresa concesionaria de neteja que tambe eu te en el contracte i aixi es ahorrem uns pocs euros. O no llevaran res per quedar be amb ella i amb algú mes......

    ResponderEliminar
  2. Que bons son els politics, quina gallardia i que herois son un contracte per un mes, aixo es el maxim que poden arribar, tots saben que en altres temps fins arribaren a contractar fins a 5 mesos, es el temps que el camp esta mes parat i amb un mes que fa un llaurador el reste del mesos. si es llevarem un poc dels seus sous podrien contractar a mes gent i mes temps.

    ResponderEliminar