viernes, 31 de agosto de 2012

Anim tornarem a nadar en la platja ( en La Goleta bucetjarem)



I mentres tant El Ventilador i La Cotorra discutint si son
galgos o podencos ... Esperem que els partits als que
son afins estigen fent algo més que això .
I el més preocupant encara, per a mi, es que en La Goleta, concretament en la zona del Passeig on fan el mercat els Dissabtes, el aigua no se'n anava una vegada acabat de ploure, i tot això es , al meu pareixer perquè passa des de entonces, conseqüéncia de haber canalitzat les aigues del carrer Baladrera cap al Llac, amb lo qual es satura eixe aliviadero natural que es dit Llac, i de lo qual ja advertirem quant estaven fent-se les obres corresponents : I es que sap més el dimoni per vell que per dimoni .  

EDITORIAL : Un atracament legal

Vengo de pasar la ITV a mi vehículo, 65,50 euros del ala de tasa, un atraco legal, no por el hecho en sí de tener que pasar dicha inspección, lo cual me parece del todo correcto, sino por la tasa por un servicio que en un taller mecánico no supondría más de unos 15 euros máximo.
Falta el cartel de ¡ Arriba las manos !
De vuelta he parado a poner gasoil, al módico precio de casi 1'45 euros el litro, otro atraco legal, si tenemos en cuenta que la mayoría del precio son tasas .

Y así podríamos enumerar muchos " atracos legales " más, por los que pagamos una serie de impuestos y tasas , de los denominados "indirectos" ( son aquellos por los que todos pagamos por igual, sin tener en cuenta las rentas de cada uno ) de los que no nos damos cuenta, y que superan con creces lo que pagamos por el que más nos llama la atención y por el que no nos quejamos, que es el de la renta . 

Dicen que un sistema justo es el que cada individuo paga en proporción de sus ingresos y gastos, como se hace con el IRPF, por lo que a más impuestos y tasas no proporcionales, más injusticia , por lo que España, con la subidas del IVA, entre otros impuestos indirectos ( impuesto que pagamos todos por igual, como he señalado antes , seamos más ricos o más pobres ) , cada vez es , pues, más injusta , ¿ o no, señor Rajoy ? .

Vinc de passar la ITV al meu vehicle, 65,50 euros de l'ala de taxa, un atracament legal, no pel fet en si d'haver de passar la dita inspecció, la qual cosa em pareix del tot correcte, sinó per la taxa per un servici que en un taller mecànic no suposaria més d'uns 15 euros màxim. 

 De tornada he parat a posar gasoil, al mòdic preu de quasi 1'45 euros el litre, un altre atracament legal, si tenim en compte que la majoria del preu són taxes . 

I així podríem enumerar molts ' atracaments legals ' més, pels que paguem una sèrie d'impostos i taxes , dels denominats 'indirectes' (són aquells pels que tots paguem per igual, sense tindre en compte les rendes de cada un) dels que no nos en adonem, i que superen amb escreix el que paguem pel que més ens crida l'atenció i pel que no ens queixem, que és el de la renda . 

Diuen que un sistema just és el que cada individu paga en proporció dels seus ingressos i gastos, com es fa amb el IRPF, per la qual cosa a més impostos i taxes no proporcionals, més injustícia , i per la qual cosa Espanya, amb la pujades de l'IVA, entre altres impostos indirectes (impost que paguem tots per igual, com he assenyalat abans , siguem més rics o més pobres) , cada vegada és , doncs , més injusta , o no, senyor Rajoy ? .


NOTA DEL PP : Viver d'empreses


NOTA DEL PARTIDO POPULAR DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA.

EL TRIPARTITO RELEGA EN EL OLVIDO EL VIVER D’EMPRESES PARA EL AUTOEMPLEO.

El Partido Popular de Tavernes pide al Tripartito, encabezado por el señor Juan, que se aplique y realice políticas de creación de ocupación. Concretamente exige que difunda el Viver d’Empreses que en la pasada legislatura realizó el PP de Tavernes.

El grupo popular considera que el Tripartito “no es consciente del importante número de parados que hay en nuestra ciudad. Con más de 2.000 parados vemos que el Tripartito no realiza ninguna iniciativa para crear ocupación. En los presupuestos de 2012 no se destina ni un euro a ninguna actuación que ayude a menguar las elevadas cifras de paro que hemos alcanzado en nuestra ciudad. Esa falta de política activas de ocupación motivó, mayormente, el voto negativo de los populares a estos presupuestos que dan la espalda a los problemas de los parados”.

El Partido Popular exige al alcalde, al Bloc y a sus socios de gobierno que de forma urgente dé a conocer a los vecinos la existencia del Viver d’Empreses. Además pedimos que esa información se ofrezca especialmente a los jóvenes, a las asociaciones, a los sindicatos y a los empresarios. Queremos que el Tripartido dé a conocer este Viver d’Empreses que es un espacio, creado en la pasada legislatura, en el que los emprendedores y autónomos pueden tener una oficina con todos los elementos necesarios para realizar su actividad con unos costes muy reducidos “el Viver es una buena herramienta para facilitar el autoempleo. Pese a este trabajo ya realizado, el Tripartito se ha negado a poner en marcha esta actividad y la ha relegado al ostracismo obviándola al dejarla sin efecto pese a estar más de un año ocupando el desgobierno de Tavernes que supone el Tripartito”.

El PP recuerda que en la pasada legislatura llegó a publicarse el reglamento del Viver d’Empreses en el BOP.

El grupo popular cree que el ejecutivo de Juan ha trabajado mucho en temas de índole nacionalista pero nada en realizar acciones que ayuden a fomentar la ocupación “que en realidad es el principal problema que tiene hoy en día Tavernes, al menos así lo es para el PP”.

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, voluntariat medioambiental

FINALITZA EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL DE PREVENCIÓ D'INCENDIS FORESTALS DE 2012 A SIMAT SENSE REBRE LA SUBVENCIÓ DE LA GENERALITAT

Rafa Cabanilles, Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna, s'ha posat en contacte amb el Grup Muntanya Valldigna, entitat que coordina el voluntariat, per comunicar-nos la finalització del voluntariat d'estiu a Simat aquest dimecres 29 d'agost. En principi, aquest voluntariat estava programat realitzar-se els mesos de juliol i agost i allargar-se fins el 15 de setembre en espera de la subvenció de la Generalitat Valenciana. Degut a que en les dates que estem no s'ha rebut cap informació sobre les ajudes, des de l'Ajuntament s'ha decidit la finalització del mateix.

Els voluntaris han realitzat tasques de prevenció d’incendis forestals, control i neteja de paratges naturals, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Aquest és el cinqué any consecutiu que es realitza el voluntariat ambiental a Simat, el qual ha tingut molt bona acollida i acceptació, amb un total de 15 voluntaris, tots ells conscients i sensibilitzats del gran risc d'incendi que existeix en les nostres muntanyes durant els mesos d'estiu. Cal recordar que aquest estiu s'han produït diversos incendis menors a la Valldigna, un a la zona del Rajolar on es va cremar un tram de barranc i 2 a la falda de la muntanya de Les Creus a Tavernes on voluntaris del Grup Muntanya Valldigna van participar en l'extinció.
Segons Xavi Català, responsable de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna i coordinador del voluntariat de Simat, malgrat els incendis menors que s'han produït durant aquest estiu a la Valldigna, s'ha realitzat una tasca molt important, la qual ha evitat mals majors. Cal agrair els voluntaris la inestimable tasca realitzada i animar a tota la gent de la Valldigna a participar l'any que ve.

Des del Grup Muntanya Valldigna denunciem la falta de sensibilitat de la Generalitat Valenciana respecte al medi, ja que s'han llevat molts recursos per a la prevenció d'incendis forestals, el que justifica l'allau d'incendis produïts a tot el País Valencià. Per altra part, anunciem que els voluntaris del GMV seguirem fent tasques de control i vigilància per la Valldigna. Cal recordar que setembre és un mes en el que es produeixen molts incendis en la nostra comarca.


Xavi Català,
Secció de Voluntariat Ambiental.
Grup Muntanya Valldigna.

jueves, 30 de agosto de 2012

EDITORIAL : A pagarla ....

                                                            CAPARROTA !!!!


I vinc a dir-ho perquè , i en va una més, llisc en la premsa que els professors interins , a més d' uns sous de miseria, no els comptarà com a hores de treball els desplaçaments entre centres educatius, que seran com a màxim ( menys mal ) tres = Menys poder adquisitiu ...


I eu dic també perquè als professionals a partir del Dissabte pagarem un 3% més de retencions a compte, quant la majoria hui en dia som mil-euristes, si es que no em tancat el nostres negocis = Menys poder adquisitiu .



I perquè augmenta el IVA tres punts, sense distincions entre pobres rics, més rics o menys , a l'hora de com prar, entre altres, el material escolar per als nostres fills = Menys poder adquisitiu .



I perquè els funcionaris, molts d'ells també mil-euristes, amb l'eliminació este any de la paga extra i la congelació,si no rebaixa, de sous, han perdut poder adquisitiu, el qual va a repercutir en el comerç , sobre tot el menut = Menys poder adquisitiu per a venedors i compradors .



I més, i més, i més ... però sempre al llom dels més débils , als poderosos ni tocar-los , no siga cosa que es tornen : Què fàcil es governar així, pagant-la sempre els mateixos !!! 



Ara bé, si seguix baixant el consum de dia a dia, el que de veritat sustenta l'economía, el del pa, la llet, etc. al final es recapta menys impostos i no compensa les pujades que s'han fet dels mateixos, o no ? 

Pareix ser que el senyor Rajoy i la senyora Merkel no eu veuen així , però de moment Alemania ha baixat les seues exportacions al sur de Europa , un delss eus més grans mercats, un 10%, un 9% en el nostre cas ( " i lo que te rondaré morena " ) , per el que recaptaràn menys del que esperaben per eixe concepte, a més de que els seus fabricants exportadors guanyen menys, el que repercutirà en els beneficis de l'empresa, el que repercutirà al mateix temps en menys sous i menys treball , i això en menys capacitat económica dels alemanets de a peu ...etc . 

 A vore si així es donen compte de que eixe, el de les restriccions, no es el camí a seguir .


                                     

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, neteja riu

2ª EDICIÓ DE LA NETEJA DEL RIU VACA 2012


         El Grup Muntanya Valldigna, celebrarà este proper dissabte 1 de setembre la segona edició de la neteja del Riu Vaca, des del seu naixement als Brolls, fins a l'Illeta del Tol·lo, amb esta:

         PROGRAMACIÓ:
  • 08:00h. Eixida dels participants des del Monestir de Santa Maria de la Valldigna de Simat a la zona dels Brolls.
  • 08:30h. Recepció de tots els participants per part del tècnic mediambiental i xerrada informativa sobre l’activitat que es va a dur a terme.
  • 08:45h. Inici de la neteja del Riu Vaca des del seu naixement “Els Brolls”.
  • 10:00h. Esmorzar.
  • 10:30h. Continuació de l'activitat.
  • 13:30h. Finalització de l’activitat i retorn a Simat.

         OBSERVACIONS:
- Cada participant es portarà l’esmorzar.
- Es donaran samarretes il·lustrades amb el motiu del dia de la neteja del Riu Vaca a tots els participants.
- Pot assistir-hi qualsevol ciutadà del món amb consciència mediambiental.
- Hi haurà servei de vehicle per portar els participants a Simat quan finalitzem l’activitat.
- Cal portar calçat adequat: botes de muntanya o d’aigua si en teniu.

Per favor, confirmeu-nos la vostra assistència al telèfon: 685633185 o al mail: grupmv@gmail.com

         Des del Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la col·laboració dels ajuntaments de Simat de la Valldigna, Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna, així com també de les entitats i empreses com els Amics del Buscarró,  Tenda d’animalets Exòtica, JYS’VINS, la Bastida Refugi-Alberg i BANKIA, per haver aportat el seu granet de sorra per a que aquest programa de voluntariat ambiental haja prosperat en esta Segona Edició, per ajudat a millorar el nostre territori.


martes, 28 de agosto de 2012

EDITORIAL : Aleshores, para qué volem polítics ?

Luis Rosado, Conseller de Sanitat de la Comunitat Valenciana : ' Les organitzacions i entitats que s'ocupen del benestar social i de la beneficència 'deberían ser les que assumisquen el cost de l'assistència sanitaria' rebuda pels ciutadans sense cobertura pública. 
Senyor Cavadas, al pas que porten estos lumbreres
olvides vosté d'operar a necessitats ...  

I s'ha quedat tan tranquil, el tio . 

Senyor Rosado, si les ONG'S , que ja es fan càrrec de donar de menjar a tots aquells als què vostés, l'administració ultraconservadora del PP, ha deixat de la mà de Déu, ara també han de procurar-los assistència sanitària, ja posats podríem també encomanar-los que assumisquen la resta de tasques de l'administració i tirar-los a vostés al carrer, no ? . Segur que eixiríem guanyant , perquè amb espècimens com vosté, millor no tindre polítics , No li pareix ? 

Ai mare !!!  si són llumbreres com este els que ens han de traure de la crisi amb estes idees de ' bomber torero' , amb tot el respecte a este gremi, apnyats estem . 

"La meua volguda Espanya, antany adalil del benestar social i , com els deixem, adalil en el futur de la més antisocial de les societats!!"


Luis Rosado, Conseller de Sanitat de la Comiunidad Valenciana : " Las organizaciones y entidades que se ocupan del bienestar social y de la beneficencia "deberían ser las que asuman el coste de la asistencia sanitaria" recibida por los ciudadanos sin cobertura pública.

Y se ha quedado tan pancho, el tío .

Señor Rosado, si las ONG'S , que ya se hacen cargo de dar de comer a todos aquellos a los que ustedes, la administración ultraconservadora del PP, ha dejado de la mano de Dios, ahora también tienen que procurarles asistencia sanitaria, ya puestos podríamos también encomendarles que asuman el resto de tareas de la administración y echarles a ustedes a la calle, ¿ no ? . Seguro que saldríamos ganando , pues con especímenes como usted, mejor no tener políticos , ¿ No le parece ? 

¡¡ Ay madre si son lumbreras como éste los que nos tienen que sacar de la crisis, con estas ideas de             " bombero torero" , con todo el respeto a este gremio , apañados vamos .

 ¡¡ Mi querida España, antaño adalid del bienestar social y , como les dejemos, adalid en el futuro de la más antisocial de las sociedades !!


REPASSEM LA PREMSA

Trovem en el Levante-emv que Tavernes subastará obras de artistas internacionales a beneficio de Cáritas, de lo qual donarem compte ahir , i que La tormenta de Tavernes descargó 94 litros, 43 de ellos en sólo 15 minutos : I els dos blogs fidels a govern i oposició discutint de qui es la culpa de l' inundació conseqüència de tal plutja , que'n diguen a mi quin clavegueram es capaç d'absorvir tanta aigua en tant poc de temps !!!

En Las Provincias trovem que Peregrinos de la Safor recorren el camino de Santiago: I es que varis veïns nostres de la parroquia de Sant Pere han fet el camí, encapsalts pel retor Jose Vicente Calzá.També trovem que El ministerio autoriza la pasarela por l'Ahuir y Xeraco reclama que llegue hasta TavernesEl estudio ambiental sostiene que la vía peatonal protegerá las dunas de la playa y sólo resta consignar la partida presupuestaria . No caldría açí , a Tavernes, una pasarel.la similar que fer-ha de passeig marítim ? Almenys caldría estudiar-ho , no ?  

EDITORIAL : I mentres tant, la casa per agranar

Com tots sabeu, hi ha a Tavernes dos blogs afins a govern i oposició . Dits blogs sempre estan pren i replica , però amb això poc es soluciona en la pràctica . M'explique . 

Diumenge Passat i després d'unes fortes pluges, les més de la Comunitat Valenciana, es van inundar unes quantes parts de la platja . Qual ha sigut la resposta d'ambdós blogs ? Doncs la de sempre : Mentres els de l'ocellot li tiren la culpa, com sempre, a la 'herencia recibida', en este cas a una presumpta mala execució en les obres de l'avinguda (s'obliden d'altres parts de la platja, com La Goleta, on també 'nadarem') , els del ventall en article de hui contraataquen, com sempre també, culpant al tripartit per ralentitzar l'execució de la nova depuradora, la qual haguera, presúntamente, absorbit en un plis plas tan ingent quantitat d'aigua , i ni ens haguérem assabentat de que havia plogut. 

Però mentrestant la crua realitat és que la platja es va inundar , causant perjuís a la ciutadania : Esperem que el govern i l'oposició no facen com els seus blogs afins i es dediquen a un poc més que a tirar-se les culpes , i arrimen el muscle conjúntament perquè no torne a succeir el fet succeït . 

                 ¡¡¡ IL·LÚS!!!!"

Como todos sabéis, hay en Tavernes dos blogs afines a gobierno y oposición . Dichos blogs siempre están toma y replica , pero con ello poco se soluciona en la práctica . Me explico . 

El pasado Domingo y trás unas fuertes lluvias, las más de la Comunidad Valenciana, se inundaron varias partes de la playa . ¿ Cual ha sido la respuesta de ambos blogs ? Pues la de siempre : Mientras los del pajarraco le tiran la culpa, como siempre, a la "herencia recibida", en este caso a una presunta mala ejecución en las obras de la avenida (se olvidan de otras partes de la playa, como La Goleta, donde también "nadamos") , los del palmito en artículo de hoy   contraatacan, como siempre también, culpando al tripartito por ralentizar la ejecución de la nueva depuradora, la cual hubiera, presúntamente, absorbido en un plis plas tan ingente cantidad de agua , y ni nos hubiéramos enterado de que había llovido.

Pero mientras tanto la cruda realidad es que la playa se inundó , causando perjuicios a la ciudadanía : Esperemos que  el gobierno y la oposición no hagan como sus blogs afines y se dediquen a algo más que a tirarse las culpas , y arrimen el hombro conjúntamente para que no vuelva a suceder el hecho acaecido .  

                                                      ¡¡¡¡ ILUSO !!!!

lunes, 27 de agosto de 2012

NOTA DE CÀRITES Sobre exposició d'art


ART ARTIS
El proper dijous 30 d’agost  a les 20 h. a l'Espai d'Art Sant Francesc 22 s’inaugura a Tavernes l’exposició : Art Artis. A càrrec dels artistes: Teresa Cháfer i Xaro Bonilla de Tavernes de la Valldigna, Chi - Chang Hsieh de Taiwan  i Cándido Valadez de Mèxic. L’exposició es podrà visitar per les vesprades des de les 19h a les 21h. , i romandrà oberta  fins al 23 de setembre de 2012.

Aquesta exposició internacional que inicia la seua exhibició a Tavernes, continuarà el seu recorregut per  Taiwán i Mèxic. També es prevé que viatge a Xile i al Brasil.

Durant l'exposició s'exhibiran els treballs més recents dels 4 artistes i les obres realitzades conjuntament per 3 d'ells: Teresa Cháfer, Xaro Bonolla i Chi-Chang Hsieh. Com a resultat d'aquesta col·laboració, s'ha editat una única obra conjunta amb un tiratge de 60 exemplars i una carpeta amb una obra de cadascun i un tiratge de 30 exemplars.

En aquesta exposició, una vegada més, els artistes de Tavernes, es bolquen per ajudar a una ONG. En aquest cas, es subhastaran dues obres a benefici de Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna. Les obres que es subhastaran, són especialment interessants i l'ocasió és irrepetible, ja que no només estan realitzades i signades pels tres artistes, sinó que són 2 de les 6 PA (Proves d'Artista) de l'obra realitzada pels tres artistes expressament per aquesta exposició internacional i itinerant.

L'obra, té un tiratge de 60 exemplars i 6 PA, de les quals dues seran les subhastades, dues formaran part de les col·leccions de Taiwan i Mèxic i altres dues aniran destinades a institucions.

Per poder participar en la subhasta es podrà licitar, en sobre tancat, fins al 23 de setembre. La recaptació de les dues licitacions més altes serà lliurada a Càritas Interparroquial en acte públic.

També, amb motiu de l'exposició, s'ha editat una carpeta formada per un treball de cada un dels autors de l'obra conjunta, i cadascun dels artistes ha editat una xilografia (tirada 30 exemplars) utilitzant com a base el fragment que construeix l'obra conjunta. Tres obres diferents que són la reinterpretació de l'obra que dissenya el cartell de l'exposició.

Només durant el temps que dura l'exposició, es posarà a la venda l'única carpeta conjunta realitzada pels tres artistes: Teresa Cháfer, Xaro Bonilla i  Chi - Chang Hsieh, i que només podrà ser adquirida durant l'exposició a un preu irrepetible.

GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, incendi en Les creus


http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com
http://refugialberglabastida.blogspot.com/
Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA  


ELS VOLUNTARIS DEL GMVALLDIGNA ASSEGUREN QUE L'INCENDI DEL PASSAT DIVENDRES A LES CREUS ES TAMBE INTENCIONAT.

 Durant el mati del dissabte dia 25 d'agost, membres del VOLUNTARIAT AMBIENTAL del GMVALLDIGNA es desplaçaren a la zona de l'incendi que es va produir durant la nit del divendres del dia 24, els voluntaris pogueren comprovar com esta zona esta a penes uns metres de l'incendi del passat 19 de juliol que va afectar a la zona del Cantalot  de Tavernes de la Valldigna.

Els voluntaris estigueren comentant en alguns veïns de la zona, que veren una persona entre les 21.00 i 21.30 per la muntanya al cap del carrer de la Divina Aurora, prop del barranc de la Mina, no podent identificar-ho degut a que ja s'estava fent-se de nit i no havia molta visibilitat. Els Voluntaris tambe pogueren comprovar en la zona on va començar l’incendi que havia restes d'uns cartons cremats, on segurament el lloc on començà l'incendi.

Des del GMVALLDIGNA sol·licitem a l’administració que faça la vigilància i les averiguacions oportunes per controlar estes zones. Tambe recordem, que en este i els altres incendis no s'han realitzat les oportunes investigacions per part de la brigada d’investigació d'incendis de la Generalitat Valenciana, ja que estos terrenys no estan en la zona forestal. Per tant sol·licitem que se realitzen les oportunes investigacions amb el fi de determinar la veracitat de que estos incendis han segut intencionats i ficar els mitjans oportuns, per aconseguir detindre als infractors.


REPASSEM LA PREMSA

En el Levante-emv, a més del tema del colombaire denunciat per molesties a un veí, es destaca l'incendi que va sofrir de nou la muntanya de Les Creus : Los bomberos sofocan un incendio en una pinada de Tavernes que rozó las casas . Los indicios apuntan a que fue intencionado ya que se produjo en el mismo punto que otro fuego de hace un mes . Es va cremar un troç de muntanya en El Cambro, per la mateixa zona que fa unes poques setmanes. Cien atrapados en un supermercado en Tavernes, ens conta també, : I es que  Un centenar de personas quedaron atrapadas ayer en un supermercado de la playa de Tavernes de la Valldigna tras producirse un corte en el suministro eléctrico que impidió que los dependientes del establecimiento pudieran cobrar los productos que habían adquirido, lo que generó un enorme caos en el comercio, cuyo tamaño es bastante reducido.

En Las provincias no trovem res de nou en l'horitzó informatiu .


EDITORIAL : El "miracle" alemà

Tres escenaris :

El primer, un espanyol llicenciat superior, treballador d'una multinacional, amb un sou quasi el doble que en Espanya , i que acaba de comprar un pis en el centre de Colonia a 3.000 euros metre quadrat, molt més barat doncs que en el centre de , per exemple, Barcelona . Això sí, per a dinar sols te 15 minuts , i la majoria dels seus companys de treball eu fan en el mateix lloc de treball, sobre la taula de la feina o en una tauleta al costat de les maquines.

Segon escenari, una espanyola amb estudis mitjans, que treballa en dos llocs per a traure no arriba a 700 euros entre els dos, per unes 25/30 hores sematnals . Té que compartit pis, llogat per supost, per a poder malviure .

Tercer escenari , un socióleg alemà que en quatre frases definix el "miracle" alemà :

Però sols si eres llicenciat superior ...
- Més hores pel mateix sous
- Les mateixes hores per un sou menor.
- Menys atur a costa de un treball més precari .
- Més desigualtats socials degudes a eixe treball més precari . 

Es este el model que volem per a Espanya ? La senyora Merkel i el senyor Rajoy sí , jo no, I vostés ? .

Perquè jo no si el seu serà el model correcte, però el cert es que tots els alemans que poden se'n venen a viure a Espanya en quant poden .

I perquè pense que , com he dit altres vegades, a treball més precari i a menys sous, menys inversió i gasto corrent, i en conseqüència menys recaptació d'impostos i menys creació de llocs de treball : França i els Estat Units, entre altres, estan seguint el camí contrari, el expansiu amb menys pressió fiscal i en conseqüència més capital fluint pel mercat, vorem quin dels dos models al final es el correcte . Esperem que no ens quedem pel camí, que de moment sí estem fent-ho .

Per fí arrivà la plutja...

I amb ella les primeres inundacions : I es que tal gavella d'aigua, 70 litres per m2 en menys de mitja hora,  no se la traga ni el clavegueram més i millor preparat .







El Passeig dels Taronges es convertí en uns pocs minuts en un gran llac .







Ansiós estic esperant el titolar de cert blog , donant-li les culpes al tripartit, per a variar .


sábado, 25 de agosto de 2012

RECORDEU, este cap de setmana Mercat Mariner en l'Avinguda


Vos recordem que a partir de esta vesprada i fins al Diumenge hi haurà un Mercat Mariner en l'Avinguda .

Vine i gaudix de les diferents paradetes de productes diversos i activitats d'oci programades

REPASSEM LA PREMSA

Trovem en el Levante-emv que " Expertos relacionan el emisario de Cullera y el Xúquer con la aparición de algas que afectó a Tavernes y Xeraco" : Pareix ser que este podría ser l'oritge de la taca de algues putrefactes que han invadit les platges de La Safor i Ribera, esperem es prenguen messures i es solvente el problema per a què no torne a ocorrer, doncs a fet molt de mal a l'imatge de les platges afectades.

En Las Provincias leemos que Benifairó oficia una boda de sordos por lenguaje de signos : I es que una parella de minusvalits auditius es van a casar hui utilitzant este leguantje, per a lo que es desplaça a Benifairó un cura , antic professor de la novia, el qual es dedica a treballar amb minusvalits de este tipus en la seua parroquia de València, lo que ens pareix una bona noticia i un bon fet el que es donen facilitats als minusvalits de qualsevol tipus , i amb això una millor qualitat de vida . Per altre costat llegim que La cosecha de naranja caerá un 20% Los agricultores prevén que los cítricos alcancen más calibre y esperan que se mantengan los precios por arroba de la temporada anterior Los árboles de la Safor darán menos fruta . Una , sense dubte , mala noticia doncs la taronja seguix seguent per a alguns una font d'ingresos suplementoria , i per a altres la principal o única . Per últim trovem que Tavernes abre la playa al no aparecer las algas : Esperem vaja segut un fet puntual .

viernes, 24 de agosto de 2012

EDITORIAL : Cuando se usa el sistema para destruirlo

Ahir l'inefable Alcalde de Marinaleda, sí , eixe, el barbes amb mocador palestí, no sols es va permetre el reivindicar el que està fent, insistint en el fet que això dels supermercats era més o menys com el que feia Robinjut, sinó que a més va insultar el Ministre de l'Interior, al què cridà panoli entre altres boniqueses. 
Un nou messíes ha arrivat ...

I tot això des de la cadena Quatre, que en, al meu entendre, un mal entés progressisme, està convertint este senyor en una espècie de salvapatrias, messies , just entrre els justos . 
 
Doncs no, este senyor és un delicuente a l'ocupar propietats privades encara que només siga una estona, que està utilitzant i s'està servint del sistema acomplexat espanyol per a destruir-lo des de dins (així ho va assenyalar en la seua presa de possessió, davant de la mirada perplexa del seu cap de files) . 

Això sí, si de pas pot servir-se d'ell per a viure millor,  no ho dubta  : Marinaleda té quatre pistes de paddel i una de tenis, tot això fet a lo gran en una població amb un altíssim índex de desocupació, i les adjudicacions de les obres es fan majoritàriament per adjudicació urgent : Curiós, no ? . I este senyor va viatjar a veure el seu amic Chávez en primera, no siga cosa que en turista se li apegara quelcom d'eixos a què tant diu defendre. 

El que s'ha dit amb anterioritat : A Grècia , per paniaguados, els radicals d'extrema esquerra i extrema dreta són la segona i quarta forces més votades . A veure si ací, a base d'entronitzar a delinqüents, arribem al mateix ...""


Ayer el inefable Alcalde de Marinaleda, sí , ese, el barbas con pañuelo palestino, no sólo se permitió el reivindicar lo que está haciendo, insistiendo en que lo de los supermercados era más o menos como lo que hacía Robinjut, sino que además insultó al Ministro del Interior, al que llamo tonto entre otras lindeces. 

Y todo ello desde la cadena Cuatro, que en, a mi parecer, un mal entendido progresismo, está convirtiendo a este señor en una especie de salvapatrias, mesias , justo entrre los justos . 

Pues no, este señor es un delicuente al ocupar propiedades privadas aunque sólo sea un rato, que está utilizando y se está sirviendo del sistema acomplejado español pata destruirlo desde dentro ( así lo señaló en su toma de posesión, ante la mirada perpleja de su jefe de filas ) .

Eso sí, si de paso puede servirse de él para vivir mejor, pues no lo duda : Marinaleda tiene cuatro pistas de paddel y una de tenis, todo ello hecho a lo grande en una población con un altísimo índice de paro, y las adjudicaciones de las obras se hacen mayoritariamente por adjudicación urgente : Curioso, ¿ no ?   . Y este señor viajó a ver a su amigo Chávez en primera, no sea cosa que en turista  se le pegara algo de esos a los que tanto dice defender.

Lo dicho con anterioridad : En Grecia , por paniaguados, los radicales de extrema izquierda y extrema          derecha son la segunda y cuarta fuerzas más votadas .

A ver si aquí, a base de entronizar a delincuentes, llegamos a lo mismo ...  

EDITORIAL : Per a que volem un bon motor de reg si les canals son insuficients


Este matí en el Consell de Ministres s'ha aprovat una modificació de la llei arrendatícia per la qual s'agilitza el tema dels desnonaments per impagament de rendes. Fins ací tot bé, però previnc que de poc servirà mentres no es creuen més places de jutges : M'explique. 

Actualment i amb la legislació vigent, el cobrar una lletra de canvi hauria de ser qüestió de dies des que es presenta la demanda d'impagament, atés que el procediment previst és molt àgil i simple. Però no és així perquè des que es presenta demanda fins que un jutge veu el cas, poden transcórrer mesos, inclús anys, atés que és del tot insuficient el nombre de jutjats existents a Espanya, i en els que hi ha s'amuntonen els expedients dia a dia i amb això es va retardant cada dia més la data en què un jutge arriba a iniciar un sumari , per la qual cosa millor si el procés una vegada iniciat és ràpid, però si la prèvia ha sigut llarga, el procés en total ha sigut lent.

Parlant planament, i d'aHí el titular d'esta editorial, és com si un tens un motor de reg que trau molts litres d'aigua de reg per segon, però després les canals de distribució no deixen passar més que uns pocs d'eixos litres : L'hort tardarà igual a regar-se que amb un motor adequat a la capacitat de les canals . 

Es diu que la justícia si és lenta no és justa, i a Espanya és lentíssima per la falta de jutjats , i amb la que està caient i els retalls del senyor Rajoy, tenim per a una llarga estona.

Esta mañana en el Consejo de Ministros se ha aprobado una modificación de la ley arrendaticia por la que se agiliza el tema de los desahucios por impago de rentas. Hasta aquí todo bien, pero prevengo que de poco va a servir mientras no se creen más plazas de jueces : Me explico.

Actualmente y con la legislación vigente, el cobrar una letra de cambio debería ser cuestión de días desde que se presenta la demanda de impago, dado que el procedimiento previsto es muy ágil y simple. Pero no 
es así porque desde que se presenta demanda hasta que un juez  ve el caso, pueden transcurrir meses, incluso años, dado que es del todo insuficiente el número de juzgados existentes en España, y en los que hay se amontonan los expedientes día a día y con ello se va retrasando cada día más la fecha en que un juez llega a iniciar un sumario , por lo que mejor si el proceso una vez iniciado es rápido, pero si la previa ha sido larga, el proceso en total ha sido lento.
Hablando llanamente, y de ahí el titular de esta editorial, es como si uno tiene un motor de riego que saca muchos litros de agua de riego por segundo, pero luego las canales de distribución no dejan  pasar más que unos pocos de esos litros : El huerto tardará igual en regarse que con un motor adecuado a la capacidad de las canales .

Se dice que la justicia si es lenta no es justa, y en España es lentísima por la falta de juzgados , y con la que está cayendo y los recortes del señor Rajoy, tenemos para un rato largo .