lunes, 31 de diciembre de 2012

FELIÇ I PRÓSPER ANY NOU

En primer lloc, desitjar-vos eu des de la redacció de Quadern : Fins l'any que ve .

 

ACTES DEL FESTIVERN PER A HUÍ



10.00 hores COPA FESTIVERN DE RASPALL. Trinquet Municipal

12.45 hores : FINAL COPA FESTIVERN DE RASPALL. Trinquet Municipal

13.30 hores : PAU ALABAJOS. Pub TNT (al carrer).

                Vermut musical al carrer seguida d'una paella gegant

19.00 hores :  ATUPA + METALL I SO. Carpa Festivern

21.00 hores :  SOPAR POPULAR. Pavelló xicotet

23.00 hores : LOS CHIKOS DEL MAÍZ. Carpa Festivern

00.00 hores :  CAMPANADES AMB EL CONILL MERUT I BATUKEM TUKADA.                        

Carpa Festivern

00.15 hores :  ASPENCAT + BONGO BOTRAKO + LA GOSSA SORDA + 
                             ORXATA SOUND SYSTEM + BIANO + PLAN B
                                          Carpa Festivern

UN REPÁS A LA PREMSA AUTONÓMICA



Llegim en el Levante que Simat es queda sense l'unica tenda de roba de la població:  El que's extrany es que vaja pogut aguantar la crisi , unj déu per a Ángela . Per desgracia no crec que en molt de temps es puga obrir un altra  .

En Las provincias trovem que l'alcalde contesta a la crítica feta pel PP de que no cumplix amb les seues tasques com a President de la Mancomunitat de La Valldigna .
El que es clar i seguent neutrals, es que Jordi deu de fer tot el possible per aisistir al máxim d'actes del ens, doncs per això cobra una quantitat notable, i si no pot, que deixe el càrrec a altre concejal o Alcalde .

Per altre costat, trovem noticies sobre el festivern . 

EDITORIAL : A dios rogando ...

Paseando por la ciudad, me encuentro en la fachada de la casa de un conocido, reconocido ateo y anticapitalista rozando casi el antisistema, con un balcón decorado con los más típicos ornamentos de la navidad, y , lo más curioso, un hermoso Papá Noel trepando por dicho balcón.

Teniendo en cuanta que la navidad, aunque cada vez menos, es el máximo símbolo de la cristiandad y el Papá Noel el del consumismo capitalista, me pregunto que pintan dichos ornamentos en eses balcón del afamado " anti ", con el cual he tenido varios roces por su intolerancia ante los que pensamos diferente a él.

A ver si en el fondo es todo fachada de un "progre" desnortado , como tantos hay por ahí sueltos, que en el fondo son unos fascistas de tomo y lomo que no admiten discrepancias ni que nadie más que ellos se arroguen la condición de progresista , de lo cual creen tener patente de corso por militar en partidos supuesta e históricamente, casi diría que en algunos casos histéricamente, tachados " de izquierda ".

Igual, hasta en el fondo reza cada noche, eso sí,  a escondidas , hay que guardar la imagen, un " Ave María " y tres " Padrenuestros " .


Y es que hay por ahí muchos que van con el mazo dando, como es éste el caso, pero lo que no sabemos  es sí también en el fondo van a Dios rogando ...

Pues hay mucha hipocresía en el día a día, sobre todo en la política  , ¿ o no ? .

Passejant per la ciutat, em trobe en la fatxada de la casa d'un conegut, reconegut ateu i anticapitalista fregant quasi l'antisistema, amb un balcó decorat amb els més típics ornaments del nadal, i , el més curiós, un bell Pare Noel enfilant pel dit balcó. 

Tenint en compte que el nadal, encara que cada vegada menys, és el màxim símbol de la cristiandat i el Pare Noel el del consumisme capitalista, em pregunte que pinten els dits ornaments en eses balcó del famós ' anti ', amb el qual he tingut diversos fregaments per la seua intolerància davant els quals pensem diferent d'ell. 

A veure si en el fons és tot fatxada d'un 'progre' desnortat , com tants hi ha per ahí solts, que en el fons són uns feixistes de tom i llom que no admeten discrepàncies ni que ningú més que ells s'arroguen la condició de progressista, de la qual creuen tindre "patent de corso " , pel fet de militar en suposada e históricament, quasi diría que en alguns casos histéricament, taxats " d'esquerra" . 

Igual, fins en el fons resa cada nit, això sí, d'amagat , cal guardar la imatge, Un 
" Ave María  " i tres  " Parenostres " .

I és que hi ha per ací molts que van amb la maça donant, com és este el cas, però el que no sabem és sí també en el fons van a Déu pregant ... 

Doncs hi ha molta hipocresia en el dia a dia, sobretot en la política , o no ? .



LA SANT SILVESTRE VALLERA EN IMATGES

Divendres passat es celebrà la tercera edició de la Sant Silvestre vallera, amb un recorregut urbà de tres quilómetres . Açí vos deixem unes quantes fotos ,  mostra de la varietat de participants que hí havien, donat que una de les característiques de la prova es les disfresses que molts dels participants porten, el qual es premía .

Un gran ambient tant de participants com d'espectadors.
La meta d'eixida i arrivada, sita en l'entrada
de la plaça del ajuntament . 


El tres primers classificats masculins.

Les tres primeres classificades femenines.

El primer classificat disfressat .




                                                     Varietat de disfresses premisades






UN POC D'HUMOR NADALENC


 Quiero daros un consejo para estas Navidades .

 Deseo compartir con vosotros una experiencia relativa al beber y conducir.
Hace un par de dias, estando de copas con unos amigos después de nuestra comida de Navidad habitual
 y al darme cuenta que se me habia ido la mano con las copas,
 y no estando en condiciones de conducir,
 hice algo que nunca antes habia hecho :
dejé mi coche y opté por coger un autobus e irme a casa.
Llegar sano y salvo fue una agradable sorpresa
sobretodo considerando que en mi puta vida habia conducido un autobus
 y que no sé donde cojones lo consegui.
 Lo tengo aparcado enfrente de casa.
 Felices y llevables fiestas pa tos.

viernes, 28 de diciembre de 2012

UN POC DE SENY


LLEGIT EN LAS PROVINCIAS :


Mas quiere reunirse con Rajoy para plantearle la consulta sobre Cataluña


A vore si regna la cordura, el seny mai més ben dit, perquè no es poden posar portes al camp : Les ansies soberanistes d'un poble com el català, que així eu ha fet constar en les darreres eleccions autonómiques catalanes,  de les que ha sortit un parlament clarament en eixe sentit, no poden ser mai tallades per una llei .

Torne a preguntar : Hi ha algo més democràtic que deixar parlar a un poble ? De que hi  ha por ?

DE COM NO PREDICAR AMB L'EXEMPLE


Pleno del Ayuntamiento

La revista rusa de Barberá

Un nuevo rifirrafe en el pleno del ayuntamiento ha hecho que la alcaldesa tuviera que explicar que leía la revista rusa 'Impuls' mientras se debatían los precios del bonobús (Levante-emv) .


Rita Barberá leyendo durante un pleno del Ayuntamiento en una imagen de archivo.
Rita Barberá leyendo durante un pleno del Ayuntamiento en una imagen de archivo. Jose Aleixandre
L. DEL CANTO, VALENCIA El último Pleno del Ayuntamiento de Valencia de 2012 también ha tenido su particular momento de color. Pasadas las doce y media del mediodía, el pleno debatía la subida de las tarifas del transporte público, cuando un nuevo rifirrafe entre el concejal socialista, Pedro Miguel Sánchez y la alcaldesa de Valencia, Rita Barberá, ha terminado con ésta última explicando que estaba leyendo la revista para rusos Impuls Plus.
Sánchez ha recriminado que la alcaldesa, presidenta del pleno, que no prestara atención a lo que sucedía. Entonces, Barberá ha mostrado el ejemplar número cinco de Impuls Plus, una revista orientada a turistas y residentes rusos en España. La lectura, claro, no era en cirílico. La publicación cuenta con una versión en ruso y otra en español y, según ha explicado ella misma, en el número de diciembre habla de las maravillas de la capital del Turia. Por un momento pareció que Barberá iba a vivir su propio momento «Apalabrados».

VEÍ DESSAPAREGUT



Ahir publicavem una nota facilitada pel Gabinet de Premsa del Ajuntament, sobre un veí del poble dessaparegut des de'l  migdia de Nochebuena .

Hem sentit que dir que ja ha sigut localitzat a Alzira, esperem que així siga i que les coses tornen pel seu bon camí, vos mantindrem informats si sabem algo més del tema .

EDITORIAL : Xicotetes miseries

Para hoy tenía previsto hablar de política, pero las circunstancias acaecidas me han hecho cambiar de opinión y hablar de cosas más importantes.

Y es que la muerte de una persona joven, en este caso además apreciada tanto ella como su familia, te hace replantearte si vale la pena preocuparnos por tantas y tantas cosas materiales, cuando la vida puede cortarse en cualquier momento, sin previo aviso, y ahí se quedan todas esas preocupaciones .

Pero ocurre que pasado el primer impacto , y vueltos al día a día, volvemos a preocuparnos por esas pequeñas miserias más de lo que seguramente deberíamos, olvidándonos muchas veces de lo importante, que es vivir y disfrutar lo máximo posible de todos los pequeños placeres que nos da la vida , dándole la importancia que realmente tiene a esas pequeñas miserias materiales .

Debe de ser esencia del ser humano , que le vamos a hacer ...

Per a hui tenia previst parlar de política, però les circumstàncies succeïdes m'han fet canviar d'opinió i parlar de coses més importants. 

I és que la mort d'una persona jove, en este cas a més apreciada tant ella com la seua família, et fa replantejar-te si val la pena preocupar-nos per tantes i tantes coses materials, quan la vida pot tallar-se en qualsevol moment, sense previ avís, i ací es queden totes eixes preocupacions . 

Però ocorre que passat el primer impacte , i tornats al dia a dia, tornem a preocupar-nos per eixes xicotetes misèries més del que segurament deuríem, oblidant-nos moltes vegades de l'important, que és viure i disfrutar el màxim possible de tots els xicotets plaers que ens dóna la vida , donant-li la importància que realment té a eixes xicotetes misèries materials . 

Deu de ser essència del ser humà , que li anem a fer ..."

SOLIDARITAT AMB ELS DISCAPACITATS

Gab. Premsa Ajuntament, ACTUACIÓ MUSICAL DEMÀ DISSABTE


Miquel Gil i Pep Gimeno “el Botifarra” actuen demà dissabte a la Casa de la Cultura de Tavernes
Este dissabte, 29 de desembre, la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull una de les actuacions més esperades de les activitats programades al Festivern 2012, la de Miquel Gil i Pep Gimeno “el Botifarra” en la presentació del seu espectacle “Nus”

Gil i Gimeno presenten “Nus”, un espectacle acústic i obert a la participació del públic assistent, el qual podrà integrar-s’hi plenament en el desenvolupament. És una bona oportunitat per a veure en escena a dues figures clau de la música valenciana, diferents i alhora properes, en la divulgació de la nostra música autòctona, cadascú sota el seu estil particular.

L’espectacle, de caire participatiu, busca la complicitat amb l’espectador. Miquel Gil i Pep Gimeno han col·laborat en diverses ocasions, i especialment cal assenyalar la de l’any 2006 , al disc del Botifarra “ Si em pose a cantar cançons” .

Miquel Gil va iniciar la seua carrera musical com a fundador, al costat de Vicent Torrent i Manolo Miralles, del grup Al Tall. Des d’aleshores ençà sempre ha tingut com a eix principal de la seua producció la música d’arrel tradicional, especialment de l’àmbit Mediterrani, convertint-se en un dels pioners de la música ètnica, en un avançat de la música d’arrel i del pop ètnic dins la seua època de Terminal Sur.

Pep Gimeno “el Botifarra”, natural de Xàtiva va debutar en el món de la música als catorze anys amb el grup Sarau. Ara mateix està considerat com una de les figures claus de la cançó d’arrel tradicional i, a més,  un divulgador de les cançons tradicionals orals entre les noves generacions.

AL TAL GIL NO EL CONEC, PERÒ A BOTIFARRA SI L'HE VIST ACTUAR UN PARELL DE VEGADES, I ES RECOMANABLE, MOLT RECOMANABLE .

NOTA DEL PARTIT POPULAR SOBRE EL FESTIVERN

 NOTA DEL PARTIT POPULAR DE TAVERNES PER LA FALTA DE SEGURETAT AL FESTIVERN DE 2011

El Partit Popular de Tavernes vol exigir al Tripartit que mostre tots els documents necessaris per garantir la seguretat del Festivern que es farà a la nostra localitat els dies 29, 30 i 31 de desembre.


El Grup Popular adjunta fotografies on es veu com en la passada edició del Festivern es van introduir bengales al recinte. Recordem al senyor Jordi Juan que les investigacions policial fetes després de la tragèdia del Madrid Arena, es podia vore com una de les conseqüències de la desgràcia en eixa macrofesta començava amb l'invendi de diferents bengales.

L'any passat el Tripartit que encapçala el senyor Juan no es va atrevir a mostrar la documentació de seguretat exigida. Esperem que enguany hagen pres totes les mesures oportunes i no passe com l'any passat on es poden vore diferents bengales dins de la carpa de la macrofesta del Festivern.


El Partit Popular, en la seua tasca de fiscalització al govern de Tavernes, demana que l'alcalde faça públics tots els plans d'autoprotecció i mesures que requereix el Festivern.

A més, esperem que ens aclarisca el cost total del Festivern a Tavernes, fent referència a les hores de la Brigada Municipal, personal de neteja, cossos de seguretat i demés infraestructura.


Per últim demanem al senyor Juan que públicament done explicacions de per què hem vist bengales enceses en el passat Festivern. Eixa falta de seguretat no es pot consentir, i més encara quan es tracta d'una festa amb un nombrós públic. Què va fallar? I qui assumeix la responsabilitat?


ES PREOCUPANT VIST EL VIST, TOT EL QUE RODEJE A UN ESPECTACLE TANT MASSIU COM ES EL FESTIVERN, PER EL QUE ENS ADHERIM EN DEMANAR LA MÁXIMA PREVENCIÓ : MÉS VAL PREVINDRE QUE CURAR, SI ES QUE ES POT, PERQUÉ LA MORT NO TE CURA ALGUNA .