jueves, 31 de mayo de 2012

HUMOR INTERNACIONAL : Dos acudits en un


>      El Presidente de los Estados Unidos de Norteamérica, Barac Obama,

> ha oído hablar tanto de los leperos, que su primera decisión es
> invitar a un grupo de leperos a que visiten los Estados Unidos.
>     Manda su propio avión a recogerlos y preparan un gran recibimiento
> en el hangar presidencial, en donde colocan un gran foro, con banda,
> alfombra y pancartas dando la bienvenida a los leperos.
>     Al llegar el avión, la banda empieza a tocar, los coros a cantar,
> se abre la puerta del avión, se asoma la azafata y... nada, que no
> bajan los leperos.
>     El presidente, descontrolado porque no bajan, manda a su
> secretario a investigar.
>     Va el secretario y regresa con el presidente y le dice: "Señor,
> los leperos no quieren bajar porque tienen miedo de Well"
>     El presidente no entiende nada y le dice: "y quien es Well?"
>     Regresa el secretario y le dice al lepero:
>     Pregunta el Presidente qué ¿quien es Well?"
>     Y el lepero le dice:
>     - Pues no se, pero allí, en esa pancarta, dice:
> "WELL COME LEPEROS”

NOTICIAS LOCALES / ARTICULO DE OPINIÓN SOBRE EL PLAN DE LAMINACIÓN RIO VACA

PARC DE CANTALOT

Las Provincias :

Tavernes anuncia que el Parc Cantalot se abrirá en breve tras un año de obras

El PP culpa al ejecutivo local del retraso de los trabajos y el alcalde asegura que la demora es por la situación que atraviesan las empresas 
I jo em pregunte, era precisa esta obra ara, amb la qu'està caiguent ?

Gabinet de Premsa Ajuntament

Este matí l’Ajuntament de Tavernes ha rebut l’obra del Parc de Cantalot

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut l’obra de la primera fase del Parc de Cantalot, que ja està acabada, de l’empresa constructora Felmarp. Pròximament, el Parc serà inaugurat de forma oficial per tota la corporació municipal.
 
L’obra del Parc de Cantalot anomenada Projecte d’Urbanització Parc Cantalot de Tavernes de la Valldigna, Fase I zona de jocs ja està conclosa. És la primera part d’un macroprojecte que conté diferents fases. Les següents seran a càrrec de la Generalitat Valenciana.

El Parc està format per diverses zones: una terrassa enjardinada, una zona per a la pràctica de l’esport, un espai lúdic i una àrea infantil. El pressupost de l’obra ha sigut de 209.999 euros.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat que “després de tants anys de demanar el parc, finalment l’Ajuntament ha complit els seus compromisos i és ja una realitat la vella reivindicació dels veïns de Tavernes i, molt especialment, dels veïns de la zona de Cantalot. Ara, amb el nou parc augmentem les zones d’oci i esplai que ofereix la nostra ciutat ”.
Este matí els tècnics han signat la recepció de les obres junt amb l’alcalde i regidors. Han rebut l’obra del Parc de Cantalot de mans de l’empresa constructora, ja completament finalitzada després de les obres que s’han dut a terme els últims mesos. La inauguració serà més avant, amb la presència de tota la corporació municipal, associacions, entitats i veïns en un acte festiu. A partir d’ara el Parc està completament a disposició dels veïns i obert al públic.
La regidora d’Obres Públiques i Contractació, Llum Sansaloni, ha manifestat el seu “agraïment a les dues empreses locals que han estat presents en l’obra del Parc, tant la inicial (Xuano) com la que ha desenvolupat el projecte (Felmarp) pel seu grau de responsabilitat, ja que han fet possible la cessió de l’obra en el seu moment i per això hui és una realitat la primera fase del Parc de  Cantalot”.

PLAN LAMINACIÓN RIO VACA

El Alcalde se entrevistó ayer con la Presidenta de la Confederación Hidrográfica del Xuquer para hacerle llegar el proyecto de dicho plan, el cual esta demostró conocía, pero sobre el que no se comprometió a nada. 


ARTICULO DE OPINIÓN 

Y yo me pregunto :

 ¿ No será que ya sabría algo por Manolo Vidal ? 

¿Y porqué no van los dos juntos a estas instituciones ? 

Es evidente que, aunque no debería ser así,  a un asesor de la Diputación y del mismo partido que la nueva presidenta se le hará más caso que a un alcalde, y encima del Bloc.

Volvemos al politiqueo que tantas veces he denunciado, por encima de los intereses del pueblo: Dentro de tres años, los ciudadanos de Tavernes nos pondrán a cada uno en su sitio.

Firmado, Enrique Estruch i Ferrando, coordinador de Unit x Tavernes


LA VUELTA A ESPAÑA DE UN VALLERO

Jose Biosca, gerente del restaurante del club de tenis, va a aporvechar su mes de vacaciones para dar la vuelta a España en bicicleta.

Comenzará bajando hacia Alicante , siguiendo por Murcia y Andalucia, y desde Sevilla, siguiendo la ruta de la plata, llegar hasta Santiago de Compostela, entrando y saliendo en el trayecto en Portugal, y desde allí seguir a buscar Irun y desde esta ciudad via Zaragoza, volver por Castellon hasta Tavernes.


Desde este blog le deseamos que le vaya bien, y que regrese victorioso. 

DEMÀ, al Monestir pressentació llibre Encarna Sansaloni

Foto, Gabinet Premsa Ajuntament
TITOL : 
- "El tren Carcaixent-Dénia al seu pas per la Valldigna: 1864-1969. Repercusions socials, econòmiques i urbanes" d'Encarna Sansaloni Martí. 

LLOC I HORA :
Serà demà Divendres 1 de juny a les 20:00 h en l'Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna.





EDITORIAL : Tots Junts Podem / Evolució entrades

 TOTS JUNTS PODEM


Es ja mitja nit, estic escoltant Rne i estic sentint que la prima de risc ha arribat als 539 punts.



Els comentaristes diuen que si no hem segut ja intervenguts es perquè som el 2% del PIB de tot el mon , la quarta potencia de la zona Euro i l' octava del mon, i això comportaria més maleficis que beneficis per, ja no sols el nostre país en particular, sinó per a la Unió Europea I resta del "mon occidental" en general.



I lo mal es que , escolte també, ningú encerta en trobar la solució a este, més que reflexe de la situació real d'Espanya front a Alemanya, es un moviment especulatiu per a fer negoci els grans taurons a nostra costa, i que els espanyols estem pagant els plats trencats d'alters.

A tot açò, em diu un amic d'un dels partits en el govern local que des de Bruxeles el seu representant es diu que l'intervenció es cosa de dies o hores, que es nombrarà un tecnòcrata de President, com ha succeït en Itàlia o Grècia, i un govern d'unitat de la part més moderada del Psoe amb la part també més moderada del PP, sense escluirafegisc jo, altres partits de "centre" com UPN, CiU, UPyD o Coalició Canaria.

Per altre cotat pareix ser que el Psoe està donant passos cap a eixa mesura, amb el discurs, per fi, moderat i decol·laboració de Rubalcaba a Rajoy en el parlament, front al radicalismes d' altres socialistes : S'ha vist de fet una divisió dins de eixe partit gràcies a una " indiscreta" ? càmera de televisió, que igual no ha segut tan indiscreta i esvolia que es sentira el que s'ha sentit...

Jo sols vull dir que JUNTS PODEM, es hora d'arrimar TOTS i sense mirar diferències ideològiques el muscle per a eixir d'esta situació, tant a nivell Nacional, com autonòmic o local, ací en Tavernes .

Eixe es el motiu per el que este que el que es escriu, ha tornat a la política activa i a fer este blog : Tractar d'acabar amb el " i tu més que s'ha implantat en este país, autonomia, i, especialment en el meu cast, govern local.

Si eu fem així, evitarem que amb l'intervenció ens imposen un President i un govern no elegits pels espanyols, e eixirem endavant sense cap de ducte : Els espanyols hem alçat el nostre país i em eixit victoriosos en una situació tant o més dificil com l'actual varies vegades ( des de la crisis del 98, fins als principis de la transició passant  per la postguerra i el període de autocr'àcia de la dictadura) i tot això sense uns espanyols tan ben formats com tenim ara.

Vull donar des de este línees un brot d'esperança, i tornara dir TOTS JUNTS PODEM.

EVOLUCIÓ D'ENTRADES AL BLOG


Continuem amb la nostra mitjana , excepte els Dissabtes i festius que s'en aneu de festorra, bandarres,  de més de cent entrades diaries. 


Sigam així, creixent poc a poc, sense pressa, més val menys i amb seny que molts i desgavellats.










UN DISSABTE PLE DE CULTURA I FESTA







Les cançons de Bob Dylan seran referent en el concert de Taràntula este dissabte en la Casa de la Cultura

Continua el cicle musical Altres Clàssics este dissabte 2 de juny en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, a les 19:30 hores. Serà el torn de Taràntula, que recuperaran part de les llegendàries cançons de Bob Dylan.







A les huit de la vesprada, concert amb cançons de Nino Bravo interpretades per dos cantants  acompanyats per la Unió Musical.
Podeu adquirir les entrades en la seu de dita Unió Musical, en l'escola del Prado Comarcal i fins a una hora de començar el concert en el auditori de la mateixa societat, en la que es fa este concert.





IV DANSADA POPULAR EN TAVERNES 


Comunicat del Grup de Balls :

"Com ha estat tradicional durant els darrers tres anys, el Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, organitza pel pròxim dissabte 2 de Juny la IV edició de la Dansada popular a Tavernes. Si en les passades edicions ha anat augmentant el nombre de participants, any darrere d'any, l'organització espera per a la present edició arribar als 300 participants, tal com va ocorrer l'any passat, on el Carrer Major es va omplir de balladors i balladores de gom a gom.

Per enguany, com a novetat, cal destacar que el recorregut quedarà sensiblement modificat ja que la dansada acabarà en la Plaça Major, evitant així les dificultats pel seguiment del ritme del tabal i la dolçaina en arribar als encreuaments del carrer i canvis de direcció. Per a esta edició, la dansada tindrà un traçat totalment recte començant a les 19:30h. des de l'encreuament del Carrer Major amb el C/ Doctor Fleming, fins la Plaça Major on tots els participants juntament acabaràn amb el tradicional fandango.
La jornada serà intensa pel Grup de Balls de Tavernes, ja que el primer dissabte del mes de Juny, coincidint amb la Dansada Popular, es celebra l'agermanament amb el Grup El Repom de Canet d'En Berenguer que, posteriorment, també participarà en la Dansada juntament amb altres Grups que, a data de hui, han comfirmat la seua participació venint des de Moixent, Canals, Planes, Carcaixent, Paiporta, Alfarp, Almussafes, València, Alboraia, Xeraco, Xeresa, Daimús, Dénia i Sueca.
Al finalitzar la dansada, s'oferirà un refrigeri als participants i seguirà la festa del nostre folklore al Passeig de la Cultura amb un sarao on es continuarà cantant i ballant tal com es feia als nostres carrers en els segles passats, en agraïment especial per a tots els participants que, pese a les dificultats actuals, dediquen el seu temps i recursos a mantindre vives les nostres tradicions, signe de identitat de la nostra cultura com a poble, que moltes vegades es deixa de banda."



NOTICIES COMARCALS D'INTERÉS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA


 Media Markt inaugura una tienda en Gandia con un cartel de precios únicos

La empresa líder en electrónica está ubicada en una superficie de 2.200 metros cuadrados en el centro comercial Plaza Mayor 


Molt bona noticia, perquè a mès de crear nous llocs de treball directes, eu farà també indirectes, doncs de segur que s'obriran nous negocis en els locals abans plens de gent i boiants, i  ara tancats, i, perquè no, algun pot recaure en La Vall.


El cortometraje del gandiense Iván Martínez triunfa en Cannes

El exalumno de Comunicación Audiovisual del Campus dirigió la producción de 'Se vende perro que habla, precio 10 euros' 
Enhorabona


Gandia celebra el Día Mundial sin Tabaco


Que cundisca l'exemple i altre any que siga una setmana .

UNES DE CALÇI ALTRES D'ARENA

          LEVANTE-EMV



Estructura del centro comercial Vilella, propiedad en la actualidad de Bankia. <br /> El fallido centro comercial de Alzira le costará a Bancaja 54,5 millones

La entidad sumará 8,5 millones por la urbanización de Vilella a los 46 que le supuso la compra.

La cual hizo para poder recuperar el préstamo que concedió a la promotora del futuro centro comercial. 


I així un muntó d'inversions fallides que han mermat a Bancaixa i ara amb l'integració , a Bankia : Que vista tenía el jefe d'inversions d'este tipus, de Bancaixa : De segur que l'han premiat amb una jubilació d'or o una imdemnització de aúpa en cas de que el despatxaren .

Es una llástima el que dit projecte no s'avatja materialitzat, doncs de segur havera creat un muntó de llocs de treball i algún havera pogut recaure a més en La Valldigna.

La Generalitat lleva tres décadas sin aprobar la Ley de Comarcalización que pide el Estatut desde 1982 - EU impulsa mociones para pedir una norma que inquieta al PSPV en Alicante y no es prioridad para el PP








Perquè saben que perdríen poder, doncs sempre un o el altre han dominat les Diputacions, inclús com ara amb majoría absoluta, però no tenen asegurat el control de les comarques, doncs en moltes el Bloc pesa un muntó.


Cospedal cargó en Castilla-La Mancha contra el gasto escondido en el "cajón legal", la cuenta 409 del balance, cuando el Consell ni siquiera las tenía anotadas ahí El PSPV critica la "doble vara de medir"

Es dir, el que fan els "fillls" ajuntaments, eu aprenen del "papà" govern autonómic.
  
Cada valenciano depositó en los contenedores amarillos una media de 8,3 kilos de envases.

Sabieu que una mesura de saber algunes dades es pels quilos de fem que produïm les humans ?

Doncs esta es una prova d'això : Assenyala el que consumim menys . 


Compromís asegura que el Gobierno valenciano "no es consciente" de la magnitud del recorte aprobado



Si es la propia administració la que no crea empleo, malo.

Unos 700 profesionales aprenderán inteligencia emocional en un congreso de tres días en el Palau de les Arts

Aprofite per a fer un reconeiximent als que aguantem  cada día mes desgavells i desgavellats, en un país on la gents es més culta però menys educada cada dia, i tots saben de tot, i sobre tot de fútbol, medicina i dret.
Estudiantes y profesores se pusieron las batas y los quimonos en la plaza del Ayuntamiento. <br/>
Alumnos de la facultades de Educación Física, Enfermería y Podología llevan sus protestas al ayuntamiento


Mentres no perjufiquen a ningún comerç ni molestes als vianants, res que dir.

Multados por los sucesos de la "primavera valenciana" actuarán contra la delegada por falsa denuncia y por dar a la Policía la orden de cargar

No deuría de ser al revés ?

Jaraba anuncia que llevará el ERE en junio al consejo de RTVV


Una més d'atur creat per l'administració...

  
La exconsellera de Turismo asegura que incluso desconocía quiénes eran las adjudicatarias

Que fàcil es llevarse les pusses de damunt i tira-li la culpa als manats. 

Algú seu creu ?
La fotografía aérea ha permitido localizar 3.580 embalses, de los que más de 200 superan los 100.000 metros cúbicos de capacidad

Doncs no està el tema del aigua, cada dia més escassa, com a no portar el control sobre ella.
Ricardo Costa y Francisco Camps, cuando el jurado los declaró no culpables.

La fiscalía considera que el jurado no actuó de forma arbitraria y que no hay contradicciones en el fallo


Si eixe fora el problema més gran que ha creat Camps en la Comunitat, ja ens podríem donar amb un canto en les dents.


Damunt, en vers de donarlos canya, premiem-los.
  
El tribunal celebra el 12 de junio el primero de los juicios por las demandas de exparlamentarios para percibir la indemnización por cese y la «paga» de la Cámara 
El Parlamento se ha quedado sin fondos tras apoderarse el Consell de 55 millones de remanentes
Levante-emv.com ha salido a la calle para conocer la opinión de los valencianos sobre si la Iglesia debería pagar el IBI

LAS PROVINCIAS



Los incendios forestales más graves ya se producen fuera del verano

Los incendios forestales más graves ya se producen fuera del verano
Un hidroavión actuando en el último incendio de Llombai. / Juanjo Monzó
Gobernación destina 11.000 efectivos contra el fuego e incrementa las restricciones de quemas para reforzar la seguridad en el monte 
Mal assunt si en vers de anar a menys anem a més.

La Policía Nacional frena los masajes públicos en la playa

La policía frena los masajes en la playa
Redada en El Postiguet contra las masajistas. / Carlos Rodríguez
Nueve detenidos en una operación contra inmigrantes que ofrecen sus servicios a los bañistas 

INMIGRACIÓN

El Consell pagará 120 millones a las farmacias el próximo lunes


A vore si es veritat, doncs per la seua culpa fins i tot han tancat farmacies = més atur, algo inaudit, i altres eu han i seguixen pasant-ho mal, molt mal. 

Una moto que recorre 100 km con 0,40 céntimos de euro

La e-volt style y la e-volt wind, los últimos modelos en llegar al mercado
Magnífica noticia, perquè damunt no contaminen.