miércoles, 4 de enero de 2012

PREOCUPACIÓ DE BENESTAR SOCIAL PER LA PUJADA DE L´ ATURAMENT DES DEL PRIMER DIA DE L´ANY

La Regidora de Benestar Social i Foment Local de l´Ajuntament de Tavernes de la Valldigna veu amb preocupació que més de 90 persones hagen perdut el seu lloc de treball a Tavernes els últims dies. Els dos primers dies d´enguany, el personal de la Regidoria de foment Local h a atés 97 persones al centre associat al SERVEF del Braç Treballador, a les quals se les ha proporcionat informació respecto als trámits a seguir per formalitzar la seua inscripció a l´atur.

Tot i que la major part del nous demandants d´ocupació provenen d´una mateixa empresa de la localitat, el fet d´haver coincidit un nombre importat d´acomiadaments en tan poc de temps ha causat preocupació en la regoría de Benestar Social i Foment Local, ja que durant els últims anys l´atur s´ha incrementat de manera considerable a Tavernes.

La regidora de Benestar Social i foment Local, Karina Vercher, fará una crida als empresaris de Tavernes pequè mantinguen els llocs de traball mentre resulte possible per damunt de qualsevol altra consideració. Així mateix, la regidora ha anunciat que l´Ajuntament encetarà una roda de contactges amb els principals agents económics i socials del municipi per a valorar la situació i oferir-los que siga la regidoria de Foment Local que faça de pont amb la resta d´administracions per millorar la conpetitivitat del sector industrial.

Karina Vercher ha apel-lat a la responsabilitart social dels empresaris de Tavernes "per a no aprofitar-se de la crisi forçant la negociació a la baixa de les condicions laborals del treballadors, encara que tots sabem que la major part del xicotets i mitjans empresaris de Tavernes recorren als acomiadaments con a últim recurs". La regidora ha afirmat que "Tavernes sempre s´ha caracteritzat per indre un dels sectors industrials més potents de la comarca, amb empreses que han demostrat que poden ser punteres en diferent àmbits, i per això, hen de recordar que la base d´aquest èxit han estat els treballadors, que amb el seu esforç ho han fet possible i sense l´experi`encia dels quals no hi haurà futur per al sector industrial a Tavernes"


Karina Vercher, concejala de Benestar Social i Foment local


5 comentarios:

  1. Karina no fareu res, ni vosaltres des de l'ajuntament, ni la Generalitat ni el Govern Central.
    Vosaltres dins de l'ajuntament este ben apoltronats, el vostre sou treballant i despres el l'juntament, aixi que preucupats esteu pero no fareu res com sempre li donareu les culpes als altres.
    Tots el politics d'este Pais esteu jugan en foc, per que si no es sol.luciona este desgavell, no com s'acabara tot.

    Començem per dalt no per baix.

    1. El diputat serà assalariat només durant el seu mandat. I no tindrà jubilació provinent només pel mandat.
    2. El diputat contribuirà a la Seguretat Social. Tot el món (passat, present i futur) actualment el fons de jubilació del Congrés passarà al règim vigent de la Seguretat Social immediatament. El diputat participarà dels beneficis dins del règim de la Seguretat Social exactament com tots els altres ciutadans. El fons de jubilació no pot ser usat per a cap altra finalitat.
    3. El diputat ha de pagar el seu pla de jubilació, com tots els espanyols.
    4. El diputat deixarà de votar el seu propi augment de salari.
    5. El diputat deixarà el seu segur actual de salut i participarà del mateix sistema de salut que els altres ciutadans espanyols
    6 El diputat deu igualment complir les mateixes lleis que la resta dels espanyols
    7. Servir en el Congrés és un honor, no una carrera. Els diputats han de complir els seus mandats (no més de 2 legislatures), després anar-se'n a casa i buscar ocupació.

    I, NO HE DIT RES DE LA BANCA, QUE ES LA QUE ESTA AFONANT ESTA NACIÓ, ESTA GUANANT MES DINES QUE EN LA VIDA.

    ResponderEliminar
  2. Estás calcant les propostes de UPyD , t'esperem.

    ResponderEliminar
  3. Enrique Estruch i Ferrando5 de enero de 2012, 12:31

    Doncs Carina, puc donar fe, es justament de les que treballen i un muntó: sempre está a disposició de lo que li requerixques, altra cosa es que puga resoldreu, perque no depenga d'ella sola o donat els problemes económics del ajuntament, peró al meny eu intenta.

    No fiquem al mateix sac a tot el mon, que no paguen bons per roïns.

    ResponderEliminar
  4. El ayuntamiento tiene dinero para lo que quiere, pregunta que han cobrado la Policia Local de horas extras en festivenr (500euritos por barba), pregunta lo que cobran los concejales del ayuntamiento, hay concejal que cobra mas de asistencia a las comisiones y plenos que un trabajador trabajando todo el mes. Y no digamos del Asesor y otras hierbas. rollos señor estruch, españa, C.V. y los ayuntamientos estan llenos de chorizos y por mucho que trabajen nadie lo hace por devoción si no para llenarse su bolsillo.

    ResponderEliminar
  5. No creo que tengamos que poner a todo el mundo en el mismo saco, yo he trabajado durante muchos años en un Ayuntamiento y doy fe que no todos trabajan, pero también se que hay gente que trabaja por dos, y Karina es una de las personas de ese Ayuntamiento que se preocupa por la gente de Tavernes.

    ResponderEliminar