jueves, 26 de enero de 2012

DIPUTACIÓN : 35.000 € SUBVENCIÓN ARREGLO ENTRADA PLAYA

Como señalÁbamos hace unos días, Tavernes ha recibido de Diputación una subvención de 35.000 EUROS para arreglar la entrada de la playa, y recogíamos en este artículo :
 obras de asfaltado y aceras, según manifestaron fuentes municipales.

Declaraciones de Jordi Juan , Alcalde de Tavernes : 

El turismo es uno de los motores económicos que puede ayudar a Tavernes de la Valldigna a crear ocupación. La playa necesita un lavado de imagen, ya que la entrada y los accesos podemos considerarlos como la cara de ésta.
Agregó que espera que con este proyecto y la finalización de las obras de la avenida de la Marina, nuestra playa presente una buena imagen de cara a la temporada estival y si puede ser antes, mucho mejor, puesto que también recibimos visitantes en Fallas y Pascua y hay vecinos que viven todo el año.
Hemos recibido el siguiente comunicado del Ayuntamiento, sobre el tema:



Tavernes aconsegueix una subvenció urgent de la Diputació per a adequar l’entrada de la platja

L’Ajuntament de Tavernes adequarà l’entrada de la platja amb una subvenció de la Diputació de València, gestionada per l’alcalde de la localitat, Jordi Juan, i per la regidora d’Obres i Serveis, Llum Sansaloni.

L’import que arribarà a Tavernes és de 34.998 euros, que serviran per a arreglar l’entrada de la platja i fer les obres d’adequació de l’asfalt i les voreres.

Les gestions realitzades per l’alcalde i la regidora en l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València a finals de 2011 han sigut determinants perquè s’atorguen estes ajudes amb caràcter urgent i comence de forma imminent l’adequació de l’entrada de la platja de Tavernes de la Valldigna.
L’alcalde Jordi Juan ha indicat que “el turisme és un dels motors econòmics que pot ajudar Tavernes a crear ocupació, i la platja necessita una llavada d’imatge: l’entrada i els accessos podem considerar-los com la cara de la platja. Esperem que amb este projecte i l’acabament de les obres de l’avinguda la Marina, la nostra platja presente una bona imatge de cara a la temporada estival i, si pot ser abans, millor encara, ja que també rebem visitants per Falles i Pasqua i tenim veïns que hi viuen tot l’any”.
La regidora de Contractació i Serveis Públics, Llum Sansaloni, ha expressat que “esta continua sent l’entrada principal de la platja de Tavernes i hem considerat urgent i necessari adequar-la per tal de conferir seguretat tant al trànsit com als vianants, a banda de donar una millor imatge a tots aquells que arriben a la nostra platja.
Les nostres gestions han fet possible l’arribada d’esta subvenció, que en l’actual moment de dificultat econòmica és molt ben rebuda i serà beneficiosa per a la platja de Tavernes”.
Des de l’Ajuntament de Tavernes han valorat molt positivament el fet que les subvencions de Diputació i Generalitat continuen arribant a la ciutat amb total normalitat, i també han destacat la rapidesa dels tècnics municipals en la gestió de la subvenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario