jueves, 26 de enero de 2012

CARMEN ALARIO, PP : EL GOVERN NO ES PREOCUPA DE QUE ELS TALLERS OCUPACIONALS ES MANTINGUEN A TAVERNES

EN EL PASSAT PLE ORDINARI DE GENER,  SOLICITABA 
ACONSEGUIR QUE EL TALLER D'OCUPACIÓ SEGUIRA A TAVERNES

 “Demanem al govern que treballe més per aconseguir que un nou taller d'estes característiques vinga a Tavernes. El taller que ha acabat va ser demanat i aprovat en l'anterior legislatura, sent alcalde Manolo Vidal". 

A més señalaba que "els costos d'eixe taller estaven completament subvencionats des de la Generalitat Valenciana i significaren a Tavernes una ajuda de 600.000 euros, amb els quals es va donar treball a 35 persones durant un any”.

Després de redordar-li al alcalde que este any no s'ha concedit cap de taller a Tavernes, afirmava que preguntat pel tema al govern  “davant esta petició ens trobarem amb el silenci de l'alcaldia i una excusa de què era possible que algun municipi, al qual se li havia donat un taller, renunciara al mateix, i que encara hi havien possibilitats de poder repescar-ne un. Esta resposta ens sembla molt buida de contingut polític i mostra una falta de gestions per a tractar de transmetre la conveniència de què un taller siga per a Tavernes”.

Li recordà que en la província de València hi ha més de 250 municipis i sols es lliuren 32 tallers “així, hem de saber que ningú vindrà a portar-nos les ajudes a casa, cal eixir a buscar-les i menejar-se l'alcalde ha d'intentar aconseguir-les on siga i com siga. Hem vist com el senyor Juan ni tan sols s'ha menejat en eixe sentit”.

 "ja sabem que cal ser positius i que la teràpia psicològica és molt positiva també, però cal treballar per Tavernes i els nostres ciutadans. Amb la seua deixadesa i inactivitat la nostra ciutat ha perdut 35 llocs de treball subvencionats amb 600,000 euros durant tot un any. Li recordem que durant els últims anys, el govern popular de Tavernes va fer possible que arribaren dos taller a la localitat i altre al monestir de Simat, la qual cosa va significar crear més de 100 llocs de treball”, contestaba a l'afirmació del alcalde d que hi ha que ser positius.





No hay comentarios:

Publicar un comentario