lunes, 23 de enero de 2012

EL PP DEFENSÁ L'AGRICULTURA EN EL PASSAT PLENARI

Eu va fer mitjanssant un acord presentat per el seu concejal Mario Enguix, i que va ser aprovat per unanimitat :

“Sóc agricultor i visc del camp i vull manifestar el meu complet acord amb les demandes realitzades tant per agricultors que cultiven els seus camps com d'aquells que amb el seu treball viuen del camp.

Sol·licitar que les distintes administracions públiques recolzen l'agricultura per a evitar la desaparició del camp i la roïna de totes aquelles persones que viuen d'ell.

Les grans cadenes estan abusant dels preus i els citricultors ja no poden viure dignament de les seues terres. Estem arruïnats. És precís un codi de bones pràctiques i que s'impliquen seriosament tots els governs i la Comunitat Europea.

Major contundència i actuació de les forces de seguretat enfront de tot tipus de robatoris en els camps. No sols ens roben les collites sinó també motors, cables i inclús els ferros de les parets. Si és necessari que es modifiquen les lleis.

Per a les persones que treballen en els camps, salaris i condicions de treball dignes i que acaben els abusos que es realitzen principalment a través d'algunes ETT (empreses de treball temporal) i que condemnen als treballadors a condicions de semi-esclavitud.“

1 comentario: