lunes, 9 de enero de 2012

La ronda de circumval·lació de Tavernes un poc més a prop

Zona vergeret de Tavernes prevista per la futura Ronda de Circumvalació.jpg
Carrer Corts Valencianes
foto reunió.jpg
Reunió de cárrecs polítics i técnics
                                                                                                                                
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per la primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, M. Carmen Canet, i tècnics municipals de l’Ajuntament de la ciutat, s’han entrevistat amb el secretari autonòmic d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, a fi de tractar temes de gran importància per al municipi.

En un clima molt cordial i amb bona sintonia per ambdues parts, es va tractar el tema de les obres de l’avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. Unes obres pràcticament finalitzades, ja que s’espera que siguen lliurades a principis del pròxim mes de febrer.

El secretari d’Infraestructures ha assegurat que estarà present en el moment de realitzar el lliurament de l’obra, que ha suposat una remodelació completa de l’avinguda principal de la platja de Tavernes, i que han comportat una inversió de 1.700.000 euros, dins de les obres del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.


La ronda de circumval·lació de la ciutat ha sigut un dels punts principals de la reunió. El secretari ha destacat el fet que el projecte ja està acabat i, el més important, existeix una clara voluntat de dur-lo avant, i així ho va manifestar a l’alcalde i a la regidora.

En paraules de Victoriano, es tracta d’una obra prioritària per a la Conselleria d’Infraestructures, una consideració que ha sigut molt bé rebuda per l’Ajuntament de Tavernes. Això contribuirà, sens dubte, a augmentar els arguments esgrimits per a la futura canalització del riu Vaca, bàsica per a la construcció de la circumval·lació.

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha expressat “el nostre agraïment per l’atenció i l’interés mostrat en tot moment pel secretari d’Infraestructures de la Generalitat, el senyor Victoriano Sánchez-Barcáiztegui. Des de l’Ajuntament de Tavernes no deixem de treballar, tant els tècnics municipals com tot l’equip de govern, al costat de les diferents conselleries per a traure finalment a la llum tots estos projectes, des de les obres de l’avinguda de la Marina, com les obres de la ronda de circumval·lació, vitals en estos moments per a la nostra ciutat”.

La primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme, M. Carmen Canet, “agraeix la bona disposició i l’atenció prestada pel secretari d’Infraestructures, al mateix temps que desitja que els projectes s’engeguen per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat de Tavernes”.

La reunió també va servir per a tractar el conveni de les obres i actuacions en el Parc de Cantalot. La primera fase de les obres les està realitzant l’Ajuntament, i les pròximes actuacions correspondran a la Conselleria.
(Nota del Gavinet de Premsa del Ajuntament) 


2 comentarios:

  1. ¿ El alcalde acompañado por la señora Canet? ¿ No será al revés? ¿ A que fué dicha concejala y primer teniente de alcalde, a agradecerle al secretario de infraestructuras su buena disposición y atención, según reza la nota de prensa del ayuntamiento?? ? Porque, que yo sepa, de lo que se habló entra en su delegación de urbanismo .

    Se dedica en el artículo 6 líneas a las declaraciones del alcalde y la mitad a la de la regidora delegada del tema ¿porqué será?

    Carmen, que te están ninguneando, no sea cosa que tu sombra les tape la luz, con un poquito te sobra.

    ResponderEliminar
  2. Carmen, estás haciendo el panoli, el trabajo para tí y las medallas para el niño bonito, en las próximas elecciones él Alcalde de nuevo y tú a saber, porque en el PSOE DEMASIADO NO TE QUIEREN.

    ResponderEliminar