viernes, 13 de enero de 2012

FCC cumple, sobre el sabotaje a su maquinaria

Neteja especial reis : sobre el sabotatge de les màquines agranadores, ésta es va fer com de normal. 

MÀQUINES TREBALLANT CARRER MAJOR
I es que trabajar con empresas de solvencia como FCC es símbolo de calidad de servicio y respuesta ante actos vandálicos como el sufrido.
Ójala la piscina se le hubiera adjudicado a ella, aunque fuera más cara, que no lo sé : nadie vende duros a cuatro pesetas y a veces lo barato sale caro, como ha ocurrido en este caso. 


                                                Seguro que estaríamos bañándonos.

3 comentarios:

  1. Este comentari l'he enviat 4 voltes al "Ventilador democràtic" com a resposta a les seues critiques sobre que Josep Clar, Nyau de la Sal, siga ara l'encarregat de FCC.
    No l'han publicat. Espere tindre més sort ací.

    Em sembla molt bé el comentari qua fa un anònim anterior. Simplement que el ventilador ha oblidat alguns detalls de tota la historia, que ve de lluny, o potser no vol que es diguen els detalls, cosa que seria pitjor i diria poc en el seu favor sobre el respecte a la llibertat d'expressio.

    Primer, l'empresa es privada i pot llogar a qui vulga i nomenar encarregat a qui vulga. Si l'empresa vol quedar bé amb l'Ajuntament, es cosa seua i per alguna cosa serà. I eixa cosa son les que dic ara.

    Dos: FCC està en este poble només per una cosa: neteja i arreplegada de fem. No fa res més ni te altra activitat. Cobra de l'Ajuntament que li paga i dona un servici a l'Ajuntament. Fora d'això ja no té cap activitat mes en el poble.

    Tres: Sembla prou normal que si només presta servici a l'Ajuntament hi haja una relació molt fluida i que l'empresa vulga tindre un interlocutor vàlid amb el govern, perque el govern en qualsevol moment li puga dir a l'encarregat on fa falta el seu servei. I esta persona encarregada, FFC voldrá que siga de plena confiança del govern en tant que es presta un servei a l'Ajuntament i estar disposada totes les hores i dies de l'any. Estem parlant d'una empresa, FCC, que a més té un conveni milionari amb el municipi i estem parlant de questions que afecte la salut i sanitat: neteja i arreplegada de fem.

    Fa uns anys, i supose que pels mateixos motius que he dit, el PP va buscar una persona de la seua confiança i la va posar d'encarregada, i va llevar d'encarregat a la que hi havia. No ho sé, però semblava lògic atenent els raonament que he dit: que fora de plena confiança del govern del PP.
    Ara la història es repeteix, i torna a passar el mateix. Però ací el ventilador calla la històra de fa alguns anys i carrega contra el Bloc simplement per buscar que eixe servici siga el millor possible. I un millor servici es fa amb un encarregat implicat i d'acord amb les tasques del govern actual i a qui se li puga dir tot i exigir-li tot, cosa que no passaria amb l'anterior.

    A més, tampoc se n'ix del que es fa en tots els llocs amb FCC: que l'encarregat siga de plena confiança del govern, com es a Gandia, on també per cert a l'endema mateix de guanyar Torro va canviar el cap de policia. Aço el PP de Tavernes no ho diu, com tampoc diu que cap partit va dir res en contra de que el PP posarà a la persona que fins fa uns dies ha estat anys i anys d'encarregada. Potser perquè sabent la naturalesa del servici, en aquell temps era lògic el canvi, com ho és ara. I es així, diga el que es diga.

    ResponderEliminar
  2. Jo sols puc dir que el nyau en la seua época de concejal de esports va fer molt y bé, espere ara es supere, i que es normal que si el PP posá a Remigio, ara el Bloc pose a algu dels seus.
    Lo que no m'explique es lo de Psoe i EU, no han colocat a ningún dels seus en cárrecs de confiança, tots del Bloc, es raro.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Normal, lògic i totalment comprensible que siguen a gust del Bloc.
      Fixa't que eixes persones són per a treballar en àrees de gestió que porten i depenen de regidors del Bloc. Supose que saps el perquè eixes regidories les porta el Bloc, i si no t'ho dic: son les que el PSOE i EU van deixar després de triar les que ells volien.

      Eliminar