miércoles, 4 de enero de 2012

EL AJUNTAMENT FA UNA VALORACIÓ POSITIVA DEL FESTIVERN

COMUNICAT DEL AJUNTAMENT

Enacara que es es pompte per a poder tindre totes les dades económiques, les primeres impressions obtingudes de les converses amb empreses locals es positiva, amb la visita de més de 5.000 joves sense enregistrarse cap incidència. Es vol destacar el gran civisme i l'arrivada de gent de totes les comarques valencianes i fins i tot de Tarragona i Barcelona.

El Alcalde afirma que ha segut una conjugació de festa amb cultura i de promoció de la nostra música i la nostra ciutat, a mès d' un gran aparador i ferramenta de promoció de la ciutat, i agraix l'esforç fet per treballadors municiplas, forçes de seguretat, protecció civil, creu Roja  i FCC .

Per altre costat, la regidora de cultura, Pilar Altur, ha mostrat la seua satisfacció per el gran nombre d'assistens, el bon ambient viscut i la correcció dels mateixos, i vol donar les gràcies tambè als vallers per la seua contribució i participació a l'èxit del festival.

1 comentario:

  1. Enrique Estruch i Ferrando5 de enero de 2012, 13:06

    Rectificar es de sabios y yo lo voy a hacer :
    Rectifico todas las críticas que he hecho a este evento, ha valido la pena ver a un pueblo lleno de gente joven, consumiendo en bares y supermercados (que se lo cuenten a Mercadona)y, al fin y al cabo trayendo riqueza y publicidad turística a Tavernes, sin haber causado más daños que los propios de tanta aglomeración de gente y alguna gamberrada por los que aprovechan siempre para reventar
    (a saber de que ideología eran).

    Animo al ayuntamiento a organizar más actos con otras entidades de gente joven (scouts, juniors, centre excursionista, grup de muntanya, deporte ...), por ese camino siempre nos encontraremos, pero, por favor : acordaros de la playa.

    ResponderEliminar