viernes, 13 de enero de 2012

ARTICLE D'OPINIO : FUNCIONARIS INDIGNATS

Artículo remitido por un amigo funcionario de la educación, que cada día hace un montón de kilómetros y de gasto en autopista y mantenimiento de coche, además de más de una hora y media de ida y vuelta, para ir a trabajar.



Cansats de ser sempre els protagonistes de totes les crisis les quals nosaltres els funcionaris no hem provocat, cansats d’esser  moneda de canvi per calmar ànims i mercats, nosaltres els funcionaris, els que abans no ens feia cas ningú i que hem estat motiu de burla en moltes vinyetes populars, vatua aquí que ara, som els protagonistes de primera fila, i la presa fàcil en que amagar totes les incompetències alienes. 
   
Ens van retallar el sou desprès d’anys de tenir-lo congelat, mai no hem cobrat la paga extra sencera, els sous son baixos i s’han de fer oposicions per entrar-hi i per pujar de categoria, cosa que mai es fa a una empresa privada. Els privilegis que ens volen treure són drets adquirits desprès d’anys de treball i negociacions i per compensar el baix sou que hem estat cobrant, un sou que mai s’ha equiparat al sector privat . Els privilegis dels funcionaris es queden ridículs quan els comparem amb els dels treballadors de les caixes d’estalvi , les quals han estat rescatades amb diners públics, diners que ens trauran a nosaltres de la nòmina. Quan les multinacionals ofereixen als seus treballadors viatges de vacances, gimnàs o guarderia gratuïta, se’ls diu avantatges però quan l’Adminstració dóna dies de permís se’n diu privilegis . 
 
   
Ara resulta que tenim privilegis! Aquesta si que és bona! Doncs no senyor, els privilegis son les pensions milionàries, els sous vitalicis, els cotxes oficials, els dinars a càrrec dels fons públics, les targetes de crèdit, la duplicitat en els sous, els assessors a dit ,la manca de titulació i l’amiguisme per accedir a un càrrec públic, i tot això, pagat amb els diners de tots . 
 
   
D’això se’n diu privilegis, si senyor! No més hipocresia, n’estem farts. Que comencin per retallar tota aquesta parafernàlia i de segur hi haurà diners per a tots! El poble és savi i ja no se’l pot manipular de forma intencionada! No tenim privilegis el que tenim son drets adquirits!!!!!!!!!! No confongueu. 
 
   
 Funcionaris dignes i indignats!

No hay comentarios:

Publicar un comentario