viernes, 6 de enero de 2012

AÇÓ ES RAPIDESA ADMINISTRATIVA.

30/11/ 2011: en aquesta data 2011denunciàvem el següent:

DE CARRERS, PEATONALS ? PLAÇA TEODORO LLORENTE


Tinc la sort de viure en un dels pocs carrers semipeatonals del poble, donat que en teoría sols hi poden entrar els vehicles dels propietaris podem accedir a ell amb aquestos els veïns amb gual, ens obligaren a això,la resta eu tenen que fer a peu.

I dic en teoría, perque dit carrer seguix seguint un continu pas de motos i bicicletes des de el carrer Sant Agustí al carrer Barranc , i de cotxes no, com podeu vore a la foto,  perque no poden passar, i tot, per no anar a buscar dit segon carrer des de el primer.

Hem denunciat diverses vegades el fet a diversos concejals, tant de l`'actual govern com d'el de abans, en foros públics  i a la policia des de l'epoca del anterior cap de policia fins al actual.
 I quina solució en han donat ? per  un parell de mesos, posar una senyal a l'altura del cantó entre Sant Agustí i la pujada a Teodoro llorente (en el cantó de la casa de Quiles, abans de Don Lorenzo per a que tots els més vells ens entengam), senyalitzant qu'el carrer es peatonal.

Doncs ni això :  eixos dos mesos qu'estem esperant dita senyal promesa i quant li he preguntat recienment al cap de policia per que no s'ha possatem diu que perque no n'hi han pals per a sostendre-la: de risa.

No obstant, com no n'hi ha concienciació ciudatana, si no reforçen la senyal amb presió policial anem a quedar igual, donat que quant recrimienm als motoristes o ciclistes la seua incìvica actitut encara ens planten cara i ens fan inclús la "peineta" : com sempre son els mateixos, amb qu'els es escarmenten vorás com no passen més, i a més, l'ajuntam,etn recuada un poquet, s'eu mereixen els infractors reiterats.


De moment, el pas de motos i bicis ha disminuit, será aquesta la solució?
 
 
Alguien ha añadido esta mañana un cartel a la verja.


    



6/01/2012 :DONCS BE, UN MES I 8 DIES DESPRÉS, I COM VOSTES PODEN VORE EN LA FOTO  A CONTINUACIÓ, TOT SEGUIX IGUAL 

El pas de motos efectívament ha disminuit, però no grácies al ajuntament,que no ha ficat cap de senyal ni obstacle al pas de vehicles, si no al veïns que han ficat i reficat la tanca.
El ajuntament NO HA FET RES FISICAMENT PER SOLVENTAR EL PROBLEMA, sols reforçar una setmana la preséncia policial.  Acó es el que es diu eficacia administrativa i solucions  ràpides al problemes ciutadans. Quants mesos més tardaràn en solventar-ho? Seguirem informant.



Tanca al dia de hui : seguix seguent la única solució.
 

1 comentario: