jueves, 4 de mayo de 2017

GP Ajuntament, VALLDIGNA RÀDIO COMENÇA A EMETRE

Valldigna Ràdio ha obert hui els micròfons en la 107.8 de la FM

Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor de Comunicació, Enrique Chofre, i regidors de la corporació municipal han visitat els estudis de l’emissora, des d’on ha arrancat la programació de Valldigna Ràdio.

Valldigna Ràdio ha estrenat les emissions amb una programació especial este matí a les 12 del migdia en la 107.8 de la FM. La primera emissora pública de Tavernes ha obert els micròfons des dels estudis en el Centre Social Dolores Rojas Almel·la. Els ciutadans de Tavernes i dels pobles del voltant ja poden escoltar les notícies més rellevants de la Valldigna, així com programes culturals, d’entreteniment i altres.

L’alcalde de Tavernes i regidors de la corporació municipal han estat en l’estrena d’este mitjà que pretén ser un altaveu per a les associacions de Tavernes interessades a crear un espai propi dins de la graella de vesprada.

Jordi Juan ha afirmat estar emocionat per la posada en marxa de l’emissora. “No és només que estem iniciant una ràdio, sinó que parlem de l’inici de la ràdio del meu poble, de Tavernes. És una de les fites més importants d’esta legislatura, sense perdre de vista que és un servei públic que ofereix l’Ajuntament a la ciutadania, tant de Tavernes com de la Valldigna. Ja fa molt de temps que ens posàrem en marxa, hem hagut de superar problemes administratius i de tipus legal, però estar hui ací és una alegria i una satisfacció”.

Per altra part, Enrique Chofre ha fet un repàs del procés per a posar en marxa l’emissora i ha afegit que “és el moment d’engegar per fi la ràdio municipal, és un servei necessari per a tindre la informació de primera mà, una informació més pròxima. Esta ha de ser una ràdio accessible a tota la població i, per tant, ha d’estar oberta a les associacions de Tavernes. Les que vullguen participar de forma activa en la ràdio hi tenen el seu lloc de vesprada perquè puguen donar a conèixer les activitats i els serveis que ofereixen”.

Esta vesprada, Iris Pons i Àlex Blasco, els locutors que estan a càrrec de la programació matinal, informaran els veïns de Tavernes de tots els espais que s’han elaborat i que formaran la graella d’esta temporada. L’Ajuntament de Tavernes ha organitzat una gran festa, que s’emetrà en directe a partir de les 18 hores en la plaça Major, on els xiquets podran gaudir de jocs i, en acabant, hi ha prevista l’actuació de la cantant local Elena Grau i Ángel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario