viernes, 12 de mayo de 2017

GP Ajuntament, DONACIÓ OBRA SOCIAL LA CAIXA


La Regidoria de Serveis Socials rep 6.000 euros de l’Obra Social La Caixa per a programes socials a Tavernes

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, s’han reunit este matí amb el cap de zona de la Safor de La Caixa, Carlos Campos, i els directors de les sucursals de Tavernes. 

L’Obra Social La Caixa destina 6.000 euros a l’Ajuntament de Tavernes per a dur a terme sis programes socials. Amb esta aportació es faran tallers dins del programa Irene sobre prevenció de la violència de gènere en jóvens adolescents. A més, es donarà continuïtat al taller lúdic per a xiquets amb necessitats educatives especials, al taller d’autoestima i habilitats socials per a dones amb risc d’exclusió social i el de patchwork, així com els tallers de memòria per a la gent gran i el de informàtica per a col·lectius amb risc d’exclusió social.

El cap de zona de la Safor de La Caixa i els dos directors de les sucursals de Tavernes s’han reunit hui amb l’alcalde de Tavernes i la regidora de Serveis Socials per a comunicar els diversos projectes que es subvencionen amb esta aportació.


Jordi Juan ha agraït la donació i ha afirmat que “continuarem col·laborant amb l’Obra Social La Caixa i totes aquelles entitats disposades a implicar-se en Tavernes, i agraïm la donació que ens permet desenvolupar els tallers i altres projectes de serveis socials per als ciutadans de Tavernes”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario