Les dues platges de Tavernes obtenen el guardó Bandera Blava
A més, s’ha tornat a incloure la Ruta dels Sentits de Tavernes entre els Senders Blaus premiats per la fundació FEE (Foundation for Environmental Education).
La FEE ha donat a conéixer el resultat de la campanya Bandera Blava 2017 i la relació de platges i ports que s'han fet mereixedors d'esta distinció.
La platja de Tavernes i la platja de la Goleta estan entre les guardonades amb banderes blaves. Este guardó certifica la bona qualitat ambiental de les platges i dels serveis que s'hi ofereixen, així com la implicació dels municipis en la defensa i conservació del medi ambient.
Per altra banda, s’ha concedit, un any més, a la Ruta dels Sentits de Tavernes de la Valldigna el guardó de Senders Blaus. Es tracta d’itineraris i elements paisatgístics que enllacen platges i ports amb Bandera Blava i, que a més, contribueixen a l’ús sostenible del nostre litoral.
“Apostem per a aconseguir un turisme de qualitat, millorant els serveis que es presten als veïns de Tavernes i als turistes que ens visiten i sense oblidar-nos del medi ambient. Este és el quart any consecutiu que Tavernes obté estos dos guardons que suposen un reconeixement a les nostres platges i a la tasca que es fa des de l’Ajuntament. Continuarem treballant perquè Tavernes siga un dels municipis més sostenibles d’Espanya”, ha indicat el regidor de Turisme, Josep Llàcer.
L'Ajuntament de Tavernes cada any realitza actuacions per a millorar les platges. Enguany, entre altres coses, s'ha incrementat el servei de salvament i vigilància. Durant tots els caps de setmana del mes d’abril, inclosos els dies festius, i el mes de maig fins al 15 de juny, dates en què no es prestava vigilància, enguany se’n dóna. A partir del 16 de juny i fins al 30 de setembre, amb la continuïtat que requereix la temporada estival, els socorristes vigilaran les platges de Tavernes. A més, el servei de bany adaptat en les dos platges accessibles augmenta un mes, ja que es farà des del 16 de juny fins al 15 de setembre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario