miércoles, 10 de mayo de 2017

GP Ajuntament, OBRES SOTERRAMENT LÍNEA ELÈCTRICA

Comencen les obres per a soterrar el cablatge elèctric dels dos solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII

Després que l’Ajuntament iniciara un expedient sancionador i imposara la primera multa coercitiva a Solvia per incomplir l’ordre d’execució de les obres d’enterrament, la Societat d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària SA (Sareb) va informar que havia adjudicat les obres.

L’Ajuntament de Tavernes va ordenar al propietari dels solars que enterrara les línies aèries de baixa tensió i, vist que no va complir l’ordre d’execució, va obrir un expedient sancionador i va imposar la primera multa coercitiva a Solvia, la comercial gestora dels solars, per import de 3.670 euros, pels dos solars.
En acabant, la Sareb va informar el mes de març a l’Ajuntament de Tavernes que havia adjudicat les obres. L’empresa adjudicatària va començar ahir els treballs.

En els darrers anys el consistori ha fet gestions perquè els diversos propietaris que han tingut els solars retiraren els pals de fusta que ocupaven la via pública i dificultaven la mobilitat per les voreres. L’Ajuntament de Tavernes, interessat a donar una solució al perill que suposen els cables elèctrics dels dos solars propietat de la Sareb i Solvia, després de descartar el trasllat dels pals dins dels solars, va iniciar a principi de legislatura l’expedient administratiu per a colgar les línies.

Des d’aleshores l’Ajuntament ha estat treballant en este tema. En el ple de novembre de 2016 l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va manifestar les dificultats per a trobar un interlocutor amb qui gestionar i que l'empresa propietària eliminara els cables elèctrics. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario