miércoles, 10 de mayo de 2017

GP Ajuntament, OBRES EN LA CV-50


La Conselleria d’Obres Públiques ha començat les obres per a millorar la seguretat viària en la CV-50 de Tavernes

La primera actuació, que ja s’ha iniciat amb les obres d’una rotonda, contribuirà a millorar la travessia prescindint dels actuals semàfors en la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha iniciat  les obres per a millorar la seguretat viària de la travessia de Tavernes amb la CV50 i ha senyalitzat tot el tram on es faran les actuacions.

Un dels punts més problemàtics de la carretera és la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes. En este encreuament han començat els treballs per a construir una rotonda que resoldrà la intersecció, prescindint dels semàfors, i que serà alhora la porta d’entrada a la zona residencial.

Una altra de les actuacions, que es farà de manera simultània, és la implantació de mesures de moderació de la velocitat, amb una mitjana física, l’eliminació dels girs a l’esquerra, el canvi de sentit d’alguns carrers, etc.

Per altra part, també s’està treballant en la intersecció amb el carrer del Clot i Barranc, on es construirà un pas de vianants a nivell amb un refugi central i una barana, es prohibiran els girs a l’esquerra i s’ampliaran les voreres en el carrer del Clot. Totes estes actuacions tenen com a prioritat la seguretat viària. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario