viernes, 26 de mayo de 2017

GP Ajuntament, FESTA FALLERA PLATJA

La platja de Tavernes celebrarà tres dies de festa fallera

La programació de la festa de la falla La Marina inclou, entre altres actes, el II Concurs Gastronòmic Popular d’Arròs al Forn amb Cigrons i Panses, que tindrà lloc el dia 4 de juny.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT)i l’Ajuntament de Tavernes han organitzat diversos actes en la platja de Tavernes al voltant de la falla de la Marina.

El divendres 2 de juny es plantarà el monument de la falla a les 19 hores. El dissabte 3 de juny s’ha organitzat un concurs de truc, una batukada i un sopar amb revetla de l’orquestra Àgora al carrer Garbí.

El diumenge 4 hi haurà jocs infantils a les 12 hores i a partir de la 1 de migdia començarà el II Concurs Popular d’Arròs de Vigília en la zona Aquàrium i Restaurant Mediterrani. Els interessats a participar-hi hauran de fer les inscripcions al correu aceplat@hotmail.com i poden tocar al telèfon 96 288 52 64 per a sol·licitar més informació.

De vesprada tindrà lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes que eixirà a les 19 hores des del Restaurant San Bernardo. Més tard, a les 20.30 hores, tindrà lloc la crema de la falla La Marina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario