viernes, 5 de mayo de 2017

GP Ajuntament, PROJECTE MILLORA CV-50

La Conselleria d’Obres Públiques ha presentat a l’Ajuntament de Tavernes el projecte de millora de la seguretat viària en la CV-50

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, s’ha reunit este matí amb el director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, que li ha exposat la intenció de començar pròximament la primera actuació que contribuirà a millorar la travessia prescindint dels actuals semàfors en la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori iniciarà les obres per a millorar la seguretat viària de la travessia de Tavernes amb la CV50, segons ha informat el director general Carlos Domingo en la reunió que ha mantingut este matí amb l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer.

Un dels punts més problemàtics de la carretera és la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes, un encreuament que es regula actualment amb semàfors. L’actuació consisteix, per un costat, en la construcció d’una rotonda que resoldrà esta intersecció i que serà alhora la porta d’entrada a la zona residencial. D’esta manera, es millorarà la funcionalitat de la travessia i es prescindirà del semàfors.

Una altra de les actuacions és la implantació de mesures de moderació de la velocitat, amb una mitjana física, l’eliminació dels girs a l’esquerra, el canvi de sentit alguns carrers, etc. Per altra part, en el carrer del Clot es construirà un pas de vianants a nivell amb un refugi central i una barana, i es prohibiran els girs a l’esquerra.

A més, la Conselleria ha licitat la redacció del projecte de construcció d’una rotonda en el tram de la CV-50 i el carrer Portalet. Totes estes actuacions tenen com a prioritat la seguretat viària. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario