miércoles, 24 de mayo de 2017

GP Ajuntament, MATRÍCULA ESCOLA ESTIU

L’Ajuntament de Tavernes obri el període de matrícula per a l’Escola d’Estiu 2017

Les persones interessades a matricular-hi els fills ho hauran de fer a partir del dilluns 29, de 9:30 a 14 i de 16 a 18:30 hores, fins al dia 30 i 31 de 9 a 14 hores, en la planta baixa de l’ajuntament de Tavernes.

La XXI edició de l’Escola d’Estiu acollirà els xiquets de 3 a 12 anys que vullguen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu. En l’escola, els xiquets participaran en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques i jocs adaptats al seu procés evolutiu.

El servei d’Escola d’Estiu s’ofereix durant tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13, i de dilluns a divendres. Enguany, com a novetat a la platja, hi ha la possibilitat de realitzar l’escola també durant la primera quinzena d’agost, segons la demanda.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “l’any passat vam apostar per posar en marxa l’Escola d’Estiu a la platja i enguany volem millorar este servei donant la possibilitat a les famílies de matricular-hi els fills durant la primera quinzena d’agost.”

Les matrícules es faran en l’ajuntament de Tavernes, en la planta baixa, fins a esgotar les places. El preu de l’escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans.

Els xiquets que estiguen en el poble aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador si hi ha un grup mínim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario