jueves, 25 de mayo de 2017

GP Ajuntament, SEAFI

El Servei Especialitzat d’Atenció a les Famílies i la Infància de Tavernes (SEAFI) es presta amb normalitat

En el Ple de març passat, l’Ajuntament de Tavernes va aprovar prestar el SEAFI mitjançant la Mancomunitat de Municipis de la Safor, i així un psicòleg i una treballadora social estan al capdavant del servei des de fa un mes.

El Servei Especialitzat d’Atenció a les Famílies i la Infància (SEAFI), que atén famílies de Tavernes, disposa des de fa quasi un mes d’un psicòleg i d’una educadora social a través de la Mancomunitat de la Safor.

Per tant, el SEAFI es presta ara diàriament amb funcionaris municipals coordinats amb l’equip base de Serveis Socials i un psicòleg que va començar a treballar l’1 d’abril, amb l’augment de personal en el departament com a conseqüència d’haver declarat els serveis socials com a essencials, prioritaris i de caràcter necessari.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha insistit que “el servei no ha deixat mai de prestant-se a les famílies, ja que l’equip base de Serveis Socials ha estat proporcionant-lo durant estos mesos. Som conscients que el servei no ha aplegat a tots els usuaris, però posar d’acord tres administracions per a continuar oferint el mateix servei ha costat temps. Tanmateix, no hem parat de treballar perquè creiem que era important municipalitzar-lo pel tipus d’expedients que tracta”.

El cost del SEAFI, que es proporciona amb el mateix nombre de personal que abans, és de 55.000 euros, una despesa menor per a l'Ajuntament gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario