martes, 2 de mayo de 2017

GP Ajuntament, PROMOCIÓ MUNICIPAL DE L'OCUPACIÓ

L’Ajuntament de Tavernes contractarà 20 jóvens a través del programa T’Avalem


El programa permetrà formar jóvens menors de 30 anys que faran activitats per a millorar i revalorar els espais públics i urbans de Tavernes de la Valldigna, a través d’una subvenció del Servef de 389.000 euros.


L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant la Regidoria de Desenvolupament Local, contractarà 20 jóvens a través del programa T’Avalem, de la Generalitat i el Servef, que subvencionen amb 389.000 euros la formació de menors de 30 anys. Per altra part, l’Ajuntament de Tavernes hi aportarà 12.000 euros de fons propis.

Els 20 alumnes d’este projecte denominat T’Avalem estaran formant-se durant un any i faran activitats auxiliars en la conservació i millora de muntanyes, en repoblacions forestals i tractaments silvícoles i en activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, en instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Segons el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, “continuem ampliant la formació professional per a l’ocupació destinada a persones aturades; en este cas, generant noves oportunitats per a jóvens mitjançant un contracte d’un any que els permetrà aconseguir experiència i que els podrà ajudar a cercar treball”.

Esta formació adquirida per l’alumnat estarà acreditada per mitjà del certificat d’aprofitament expedit pel Servef.

Els destinataris d’este programa seran jóvens entre 16 i 30 anys que hauran d’estar aturats i inscrits en les oficines del SERVEF i en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a més informació, s’ha de contactar amb l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, al Braç Treballador, o en el següent enllaç: http://tavernes.es/serveis/foment-local/informacio-foment-local/t-avalem


No hay comentarios:

Publicar un comentario