lunes, 29 de mayo de 2017

GP Ajuntament, PRÀCTIQUES REMUNERADES ESTUDIANTS A L'AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Tavernes oferirà pràctiques remunerades a 14 jóvens estudiants

El programa La Dipu et beca de la Diputació de València acostarà 14 jóvens al món laboral durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa de la Diputació de València La Dipu et beca per a donar la possibilitat de fer pràctiques remunerades a 14 jóvens que viuran l'experiència d'acostar-se al món laboral.

El programa està dirigit a persones de 18 anys o més, estudiants universitaris, o de màsters, que estiguen matriculats en les universitats públiques que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres públics adscrits. També podran participar els estudiants de Cicles Formatius.

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Les 14 places es reparteixen en les següents àrees d’activitat: animació ambiental (2), assessoria jurídica (1), biblioteca i documentació (1), turisme (2), sanitat i platja accessible (5), educació primària (2) i educació especial (1).

El termini de presentació de sol·licituds comença demà dia 30 de maig i acaba el 13 de juny. Tota la informació que calga als aspirants poden rebre-la del Departament de Personal, situat en la primera planta o en la webwww.tavernes.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario