lunes, 28 de diciembre de 2015

PEGANT UNA MIRADETA A LA PREMSA

El Consell congela los precios del transporte público para 2016

FETS I NO SOLS PARAULES 

El Consell congela los precios del transporte público para 2016
(Valencia plaza)

Afecta a los títulos integrados del Área de Valencia, así como a los servicios públicos de transporte prestados por FGV, el sistema TAM en Alicante y el TRAM en Castellón (Las Provincias)


El conseller de Hacienda solicitará a Madrid que compense la infrafinanciación que sufre la C. Valenciana

A VORE SI AIXÍ CANVIEN ELS AIRES PER ALS VALENCIANS


Ojalà, amb el PP ja sabem el que hem tingut els valencians : Atur, corrupció i discriminació, a vore si amb este ho tenim millor, pens que sí perquè no té majoría sense el suport de les esquerres i entre elles Podemos, amb qui tenim signat un pacte açí, el del Botànic, que està donant bons ressultats.






SENSE DUBTE, SUPRESSIÓ


Diputaciones ¿Reforma o supresión? 

Encarnación de la identidad local para sus partidarios y órganos arcaicos tejidos de redes clientelares para sus críticos. El nuevo escenario político valenciano cuestiona el mantenimiento de las diputaciones, cuando los aires de Europa soplan a favor del poder municipal y plurirregional. (Valencia plaza)
Pense que supressió i acostament als veins de les seus tasques, quan més propera es una institució al ciutadà, millor coneix les seues necessitats. I així ho podem vore per exemple en Benestar Social, on és en la pràctica i per cessió l'ajuntament qui ho porta endavant i amb més efectivitat que si depenguer de més amunt. 
Així que una millor financiació per als ajuntaments i que estos siguen qui cobrisquen les necessitats dels veins en tot allò que puguen.


NDEPENDÈNCIA CATALANA (Valencia Plaza)

I DIC JO : NO SERÍA MÉS FÀCIL DEIXAR.LOS VOTAR ? FICAR PORTES AL CAMP NO SOL DONAR BON RESSULTAT, I L'AUMENT PROGRESIU D'INDEPENDENTISTES AIXÍ HO DEMOSTRA.

Albiol aboga por aplicar el artículo 155 si JxSí y la CUP despliegan su "desafío"

No hay comentarios:

Publicar un comentario