jueves, 17 de diciembre de 2015

ACUDEIX

Asociación de cuidadores y dependientes de Tavernes de la ValldignaEm fa gràcia cada vegada que traduisc al valencià un tetx en castellà on fique el acrònim de la "Associació de Cuidadors i Depenents", A.CU.DE., quan me'l traduix com "acudeix". 

Però huí en ve bé per a titolar este artícul. I és que esta associació fa demà divendres i com tots els anys, la seua festa de nadal a les set de la vesprada en el local de l'antiga biblioteca en la Plaça Major, front l'ajuntament, on es traslladaran a partir de Gener. 

I en bé ve per a dir que "acudiu" a coneixer a esta associació que tant està fent pels depenents de Tavernes, amb tallers tots els dimarts, dimecres i divendres pel matí de 11 a 13 hores, com vos dic a partir d'ara en este nou local més ample i molt cèntric, on es fan manualitats, gimnàstica, rehabilitació tan física com psíquica, assistència psicològica i altres. I a més donant un respir als que d'ells cuiden durant eixes hores en que poden disposar de temps lliure per a ells sabent que els seus familiars estan en bones mans.

I demà festeta amb picadeta, l'actuació sobre les set i mitja de la Ventolin's Band, sorteig de dos naiximents. 

Hi han a la venda arbrets fets pels alumnes i que han tingut un èxit desbordant, a més de calendaris solidaris per a a aquells que en vullgau. 

És una bona ocassió per a coneixer-los, jo "acudiré", espere que molts de vosaltres també i entre tots farem festeta amb ells i els ajudarem.














No hay comentarios:

Publicar un comentario