jueves, 10 de diciembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, S'AMPLIA CALENDARI VISITES COVA BOLOMOR

La cova del Bolomor amplia el calendari de visites després del gran èxit d’afluència

En el pont de desembre, el jaciment arqueològic ha registrat un total de 300 visites, moltes de fora de Tavernes. Després d’esta gran afluència de gent, la cova del Bolomor obrirà les portes a noves visites els dies 19 de desembre i 3 de gener.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Turisme, aposta per estes jornades que disposen, a més de la visita a la cova, d’uns tallers didàctics sobre talla lítica amb sílex i de foc prehistòric.

Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament, l’Associació Cultural Bolomor i el Servei d’Investigació Prehistòrica del Museu de Prehistòria de la Diputació de València per tal de donar a conèixer el jaciment i donar valor al paisatge i al patrimoni cultural de Tavernes.

En total, al voltant de 300 persones han visitat este pont de desembre la cova prehistòrica. Un 30 per cent han sigut veïns de Tavernes, un 35 per cent de la Safor i la Ribera i un 35 per cent de València i els voltants.

Per qüestions de límit d’assistència, molta gent es va quedar fora, per la qual cosa s’ha decidit ampliar el calendari de visites i que els visitants puguen gaudir del jaciment els dies 19 de desembre i el 3 de gener.

Els interessats en estes activitats hauran d’acudir a l’Oficina de Turisme de la platja per a fer la inscripció o tocar al 962 885 264.



No hay comentarios:

Publicar un comentario