miércoles, 11 de noviembre de 2015

MÉS SOBRE "RENOVACIÓ" POPULAR / AVÍS PER A ALTRES FORMACIONS

I dic més perquè fa uns dies ja parlarem de la Ramon-Llin. 

I no, no vull parlar del tema local, ja fa temps que he decidit sols fer-ho on puc saber quí em replica i així jugar tots amb les mateixes cartes, del tema local sols dessitjar-li a Eva el millor en la seua nova tasca com a portaveu i per tant es supossa líder popular local, el seu bé serà el de tots, i a Manolo el mateix allà on estiga i allà el que faça, perquè per a mi primer les persones i amb ell ja fa temps tinc amistat.

I entrant ja en farina vos vull parlar d'una noticia que he llegit en la premsa i que ens parla d'una persona que vaig coneixer fa un temps, a la que tenía en consideració i que em va trair, a mi a molts valencians més : Jose María Chiquillo. 

Segons la noticia que vos reproduisc més avall, pareix ser va a donar un pas més en política i passarà de senador a diputat popular.

I per a qui no sapiga quí és, este senyor va ser elegit en unes renyides eleccions, Secretari General d'una Unió Valenciana en crisi i com a "salvador" d'esta formació, i un temps després es va "vendre", uno més, i amb ell al partit que tots sabeu com ha acabat, al PP el qual el va colocar de senador i allí ha estat fins ara. 

I quins mèrtis tenía per a tan alt càrrec ? Doncs suposse que el d'haver-se venut al PP, perquè este senyor no ha treballat mai fora de la política, sempre ha viscut d'ella, primer en UV on era per a més inri una de les persones de confiança de González Lizondo, i després i fins ara en el PP com vos dic.

Així que si éste és el caire que li vol donar el PP valencià a la seua supossada renovació, pujant a gent com este senyor o com Ramon-llin, altra que sempre ha viscut de la política i que tampoc va tindre cap de repar en "vendre's" al PP en tal de seguir vivint d'ella, o ficant de cap de llista a un vell cuner com Margallo, aviats van. 

I que servisca de pas d'avís per a a altra formació ara que estan les aigües convulses, ciudadet amb els pares i les mares "salvadors", que huí estan ací i demà a saber ... i no dic rés més. 

VALENCIA PLAZA


ELENA BASTIDAS, BELÉN HOYO Y JOSÉ MARÍA CHIQUILLO
 10



GÉNOVA SE RESERVA UN NOMBRE EN EL PP DE VALENCIA

Se unen a Bastidas en la candidatura al Congreso

No hay comentarios:

Publicar un comentario