sábado, 14 de noviembre de 2015

ÉTICA

Lo fàcil seria quedar-se calladet, nadar entre dos aigues, nadar i guardar la roba o com li vullgau dir, hi han moltes acepcions per a definir-ho i pense que tot les enteneu.

Però no, hi ha un gurp de persones amb càrrecs diferents (eurodiputat, alcaldes, diputats autonòmics, diputats provincials, regidors ...) que davant el desgavell de pacte al que ens han portat alguns, han donat la cara denunciant allò que no es pareix correcte, i demanant messures correctores. 

Saben que açò pot comportar el final de la seua carrera política en el cas de que en el proper congrés del Bloc guanyen els que han fet el desgavell, però no els importa perquè no aspiren a viure de la pol´tica, tenen tot altres mitjans de vida fora d'esta. i no com altres.

Però sobre tot tenen una cosa : Ética.

I per açò, ú que ja fa anys podría haver entrat de regidor i no ho va fer per no compartir el projecte, havera segut trair els seus principis ideològics, vos dic que endavant a tota vèla, caiga qui caiga, i caiga el que caiga. 

I jo darrere, o davant, o a un costat, on necessiteu, donant-vos tot el suport que necessitueu i treballant el que faça falta per a conseguir fer fora als fariseus de la política. 

    Endavant, estic amb vosaltres !!!
    Jordi SebastiàMònica AlvaroJordi Juan i altres grans càrrecs públics han presentat el moviment amb tu, més compromís. Endavant companys!




No hay comentarios:

Publicar un comentario