lunes, 23 de noviembre de 2015

EL DIVENDRES BERENAR SOLITARI CÀRITES INTERPARROQUIAL


BERENAR SOLIDARI
27   -  NOVEMBRE   - 15    ( Mercat Municipal)

Un any més ,  ja en son cinc, i quan venen aquestes dates en que la sensibilitat i la germanor surt dels nostres cors i busca convertit en realitat un somni: construir un món millor, més just i equitatiu; des de Càritas Interparroquial volem convidar-vos a participar en el nostre tradicional BERENAR SOLIDARI.
Amb aquesta acció volem continuar donant suport a les  famílies ateses per CÀRITAS INTERPARROQUIAL a TAVERNES, però a més volem convidar a la nostra població a practicar la justícia en el nostre dia a dia  i a afer possibles els drets fonamentals de totes les persones per tal d’eradicar la pobresa en el món .
“ Estima i viu la justícia”  és el lema  de la  CAMPANYA INSTITUCIONAL ( 2014 – 2017 ), i que es fa més concreta aquest any amb  el lema:  “ DEIXA  LA  TEUA  EMPREMTA ”,  estimar la justícia i viure-la implica: oblidar la indiferència envers el sofriment i les injustícies, implicar-nos en un canvi necessari formant  part d’un compromís actiu per tornar la dignitat als nostres  germans, fer accions concretes que deixen la nostra emprenta com agents de transformació de la societat actual.
Vos esperem el proper divendres 27  al MERCAT MUNICIPAL, des de les 16: 30  fins a les 20:00, i com ja sabeu podeu participar de dues maneres o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre.  Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal..................
Des de Càritas Interparroquial agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i .........com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència.


No hay comentarios:

Publicar un comentario