jueves, 8 de junio de 2017

GP Ajuntament, TAXA BODES CIVILS

Tavernes modifica l’ordenança que regula la taxa per a la celebració de bodes civils en l’ajuntament

S’hi afig una nova tarifa reduïda de 20 euros que s’aplicarà sempre que la celebració de matrimoni civil siga en horari laboral de l’Ajuntament, sense ocupació especial de dependències i sense públic.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el Ple del dia 5 de juny modificar l’Ordenança Fiscal que regula la taxa per a la celebració de matrimoni civil en el consistori. Així, es modifica l’article 6, que incorpora una nova tarifa reduïda de 20 euros que s’aplicarà quan siga en horari laboral de l’ajuntament, sense ocupació especial de dependències i sense públic.

“Hem decidit incorporar esta nova tarifa de vint euros per als casaments civils que es fan d’una manera més íntima, bé en el despatx d’alcaldia o bé en la sala de comissions, dins l’horari laboral, i que no comporta cap despesa extraordinària per a l’Ajuntament”, va assenyalar l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, en el Ple de dilluns passat.

Fins ara, els ciutadans de Tavernes que es casaven de manera civil en l’ajuntament pagaven una taxa de 100,50 euros. Esta tarifa estava pensada per a celebracions que requerien personal de neteja i hores extra de personal, però en molts casos les bodes no comportaven estos serveis. Ara, amb esta nova tarifa, les parelles que vullguen casar-se en hores laborals i de forma més discreta ho podran fer per 20 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario