viernes, 16 de junio de 2017

GP Ajuntament, PLATJES ACCESSIBLES

Tavernes posa en marxa el servei de platja accessible

L’Ajuntament de Tavernes ha augmentat un mes el servei de bany adaptat, ja que es farà des del 16 de juny fins al 15 de setembre.

Tavernes disposa, des de hui, del servei de bany adaptat en la platja accessible de Tavernes, en la zona de Padur. Es tracta de garantir a les persones amb diversitat funcional o les persones majors una seguretat a l’hora d’accedir a les platges, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques i els equipaments necessaris perquè puguen gaudir del bany.

L’empresa Valenciana del Deporte y Salud (Vadepsa) serà la que gestione este servei, així com el de salvament i socorrisme durant les pròximes quatre temporades, fins al 2020, que costarà uns 200.000 euros anuals.

Els socorristes vigilaran les platges de Tavernes fins al 30 de setembre. En total, hi haurà vint persones treballant per a oferir seguretat en les zones de bany, amb una ampliació del servei i una cobertura a les dues platges fins a l’octubre.

Esta és una de les apostes del govern municipal perquè la platja de Tavernes millore els serveis i, en conseqüència, l’oferta turística. Per això, enguany, l’Ajuntament ha proporcionat el servei de vigilància durant tots els caps de setmana del mes d’abril, inclosos els dies festius, i el mes de maig fins al 15 de juny, dates en què no es prestava vigilància abans.

La brigada municipal ha estat treballant perquè hui la platja accessible estiguera a punt, instal·lant les passarel·les i adequant les casetes de socorrisme i de les platges accessibles. L’objectiu durant estos mesos ha sigut recuperar la normalitat en la platja després dels temporals i que la platja estiga òptima per als usuaris durant la  temporada estival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario