viernes, 23 de junio de 2017

GP Ajuntament, ACTIVITATS MUNICIPALS PER A LA GENT GRAN


L’Ajuntament de Tavernes organitza activitats en la platja per a la gent gran

Este estiu tornen les activitats gratuïtes adreçades a la gent gran de Tavernes durant els mesos de juliol i agost perquè gaudisquen d’un envelliment actiu i saludable.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat activitats debades per a la gent gran de Tavernes per a ajudar-los a mantenir i restablir, en part, la força, l'equilibri i la flexibilitat.
Per això, s’ha preparat un curs de zumba adaptat als majors de 60 anys, en què podran activar el cos. Tindrà lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 10 hores en la placeta de Santa Maria de la Valldigna, vora l’església de la platja.
A més, es faran classes de pilates els dimarts i dijous de 9:30 a 10:30 hores en la zona del llac de la Goleta, així com creixement personal els dimarts de 18:30 a 21 hores i reiki els dijous de 18:30 a 21 hores, en l’escoleta de la platja.
Per a tots els interessats, sense distinció d’edat, hi haurà Qi Gong: font de joventut, una activitat integradora adreçada a persones amb diversitat funcional. Serà els dimarts i dissabtes de 8:30 a 10:00 hores en la plaça de Santa Maria de la Valldigna.
D’esta manera, l’Ajuntament aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavernes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario