martes, 27 de junio de 2017

GP Ajuntament, CONCERT OROZCO

Orozco aterrarà a Tavernes de la Valldigna amb un dels escenaris més grans de les gires nacionals

El cantant, Antonio Orozco, recorre els principals escenaris d’Espanya amb el Tour Destino i actuarà el dia 8 de setembre a les 23 hores en el camp d’esports del Vergeret, donant inici a les festes de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes ha presentat oficialment el concert d’Antonio Orozco, que aterrarà a Tavernes de la Valldigna el dia 8 de setembre.
El camp d’esports del Vergeret de Tavernes acollirà l’escenari que es preveu siga un dels més grans que recorren les gires pel territori nacional. Ho han explicat este matí la regidora de Festes, Encar Mifsud, i el representant de La Factoria del Show en una roda de premsa que ha tingut lloc al saló de Plens de l’Ajuntament.
Com ha assenyalat Encar Mifsud “serà el concert que obrirà les festes de Tavernes. Hem apostat per un artista de gran renom que és, en estos moments, dels millors del panorama nacional”. A més, ha remarcat que “s’ha treballat de valent amb els departaments tècnics per tal que, per primera vegada, el contracte del concert tinguera tots els informes favorables per parts dels tècnics i complir, així, totes les exigències”.
Per a la producció d’este esdeveniment, l’Ajuntament ha confiat en La Factoria del Show, l’única empresa local experta en l’organització d’estos espectacles. “Hem confiat en ells per la seua professionalitat i el seu saber fer en este tipus d’esdeveniments”, ha afegit la regidora.
El representant de la Factoria del Show, Paco Mata, ha assenyalat que “és una de les gires més importants que hi ha actualment en el panorama nacional, porta una producció impressionant i un escenari que a Tavernes mai hem tingut”. Com ha informat, els xiquets de 0 a 6 anys tindran l’entrada gratuïta, fins als 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult i de 16 a 18 anys hauran de tindre una autorització per a poder entrar al concert.
El preu de les entrades és de 18 euros en punts fixes de Tavernes (sols les primeres 1.200 entrades), de 20 euros si es compren en internet i als punts fixes, una vegada esgotades les 1.200 primeres entrades, i de 25 euros si s’adquireixen en taquilla. Els punts de venda de Tavernes i la platja seran Viatges Carrefour, La Factoria del Show, Bar Tròlec, Restaurant Mediterrani i Punt 2.
El concert costa a l’Ajuntament 40.000 euros, xifra que es podrà rebaixar depenent de la venda d’entrades, ja que l’Ajuntament tindrà un retorn dels beneficis.

No hay comentarios:

Publicar un comentario