miércoles, 7 de junio de 2017

GP Ajuntament, NOVETATS FIRA SANT JAUME


La XXIII Fira de Sant Jaume de Tavernes tindrà nous atractius

Inclourà desfilades de moros i cristians, muixeranga, batucades, dolçaina i tabalet, grups musicals i desfilades d’indumentària valenciana, entre altres activitats.

L’Ajuntament de Tavernes ha apostat per dotar de nous atractius la XXIII Fira de Sant Jaume que s’inaugurarà el dia 21 de juliol en la platja de Tavernes.

Enguany, esta fira de productes valencians canvia el format i inclourà diversos espectacles i desfilades, com muixeranga, batucades, grups musicals, etc. Tot combinat amb la mostra, degustació i venda de productes valencians, així com foodtrucks(caravanes de tapes). A més, hi haurà espais d’oci per als xiquets.

Entre altres iniciatives, hi ha prevista una visita guiada i teatralitzada nocturna a la torre de guaita, i una mascletada nocturna. Tot amb l’objectiu de donar més impacte i més atractiu turístic a l’esdeveniment.

“Hem agafat el compromís de fer una fira de Sant Jaume diferent; per això hem canviat el format que es feia fins ara. Volem que Tavernes siga referent en tots els nivells, i que hi càpien des dels festivals, passant per la cultura, fins a la promoció de fires com la de productes valencians”, ha manifestat Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura.

La fira estarà oberta fins al dimarts 25 juliol en l'avinguda de la Marina de la platja de Tavernes de la Valldigna.

Facebook: firasantjaumetavernesdelavalldigna 

No hay comentarios:

Publicar un comentario