miércoles, 21 de junio de 2017

GP Ajuntament, POLICIA LOCAL EVITA ROBATORI CAMIÓ

La Policia Local de Tavernes evita el robatori d’un camió en la zona de Marjaletes

Una patrulla de la Guàrdia Civil de Tavernes i una de Sueca col·laboraren en l’actuació, en què no es va haver de lamentar cap dany personal.

La Policia Local de Tavernes va rebre ahir, a la una de la matinada, un avís d’un intent de furt d’un camió en la zona de Marjaletes de Tavernes, on solen estacionar estos vehicles.

Una patrulla de la Policia Local va interceptar l’autor del robatori en el moment d’escapar, quan va intentar atropellar i va colpejar el vehicle policial que impedia la fugida. Els agents van haver d’actuar i van usar les armes de foc apuntant a les rodes perquè corria perill la seua integritat física.

L’autor del furt va fer cas omís i va fugir, i es va iniciar una persecució en direcció a la platja per camins. En eixe moment, la Guàrdia Civil de Tavernes  s’hi va unir i el camió va envestir els dos vehicles, fet que va provocar danys materials greus.

Al final, els cossos de seguretat van aconseguir parar-lo i l’individu va fugir a peu per l’horta. Fins a les 4 de la matinada, juntament amb la Guàrdia Civil de Sueca, van estar buscant-lo. El cap de la Policia Local de Tavernes i el tinent de la Guàrdia Civil es van sumar a les actuacions per a localitzar l’individu.

A hores d’ara la Guàrdia Civil investiga els fets i la possible identificació de l’autor.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha agraït l’actuació dels agents i la professionalitat de tots els cossos de seguretat que van aconseguir que es produïra l’abandonament del vehicle pels camins. “Per sort, no hem hagut de lamentar cap víctima personal i esperem localitzar l’autor dels fets”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario