martes, 11 de abril de 2017

GP Ajuntament, TREBALLS JARDINERIA EN LA PLATJA

L’Ajuntament de Tavernes continua fent treballs de jardineria en la platja de Tavernes

Estan treballant en el jardí del Parc del Nord i el del Llac de la Goleta, s’han recuperat les zones verdes de l’avinguda de la Marina i està previst remodelar la zona de jocs i el jardí de la plaça Fahd Ben Abdelaliz.

L’Ajuntament de Tavernes continua fent faenes de recuperació i manteniment de les zones verdes de la platja de Tavernes.

Entre la brigada municipal i els alumnes del taller d’ocupació han podat les palmeres tant de l’avinguda de la Marina com de la Goleta de la platja de Tavernes. A més, una altra de les prioritats ha estat les zones verdes de les places del Bolomor, Massalari i Fahd Ben Abdelaliz en la platja, on ja han començat a desmuntar els jocs instal·lats per a remodelar la zona per als xiquets i el jardí del voltant.

L’entorn del llac de la Goleta i el del Parc del Nord són altres dos espais verds on està actuant una empresa externa, adequant tots els jardins.

A més d’estes tasques de jardineria en tota la platja, la brigada municipal i el taller d’ocupació han pintat els edificis municipals i els accessos a la platja, a més d’adequar la zona recreativa de la torre de guaita.

L’objectiu d’estes faenes és recuperar la normalitat en la platja després dels temporals de desembre i gener d’enguany. Tot i els treballs realitzats, encara queda molta tasca per fer i moltes de les instal·lacions no es podran utilitzar en esta Setmana Santa. Però, l’Ajuntament destinarà tots els recursos possibles perquè la platja estiga òptima per als usuaris abans de la temporada estival. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario