martes, 4 de abril de 2017

GP Ajuntament, ACTIVITATS EN SETMANA SANTA I PASCUA

Tavernes acollirà activitats lúdiques i culturals en les festivitats de Pasqua i Sant Vicent

Un mercat medieval amb jocs per als xiquets, una visita a la cova del Bolomor i a la torre de guaita, les tradicionals revetles i un taller de qi gong són algunes de les activitats programades per a estes festes.

L’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb ACEPLAT i els comerços de la platja, ha organitzat un conjunt d'activitats ludicorecreatives i culturals per a les festivitats de Pasqua i Sant Vicent.

La programació inclou un mercat medieval, que estarà situat en el segon tram de l’avinguda de la Marina des del 13 fins al 17 d’abril. Les activitats oferides preveuen un racó infantil i jocs d’enginy i animació d’època, de manera que els més menuts podran passar-s’ho molt bé en la visita. A més, hi haurà espectacles itinerants, artesans i mercaders, i exposicions de temàtica medieval.

Per al dijous 13 està previst una visita a la cova del Bolomor de Tavernes, on es faran els tallers didàctics, i el dia 14 a la platja hi haurà el mercat de vell i una visita teatralitzada a la torre de guaita.

A més, el dissabte dia 15 es farà una discomòbil i el diumenge dia 16 en la zona de Padur actuarà l'orquestra Àgora, mentre que per al 23 d'abril, vespra de Sant Vicent, el grup serà Cabos Sueltos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario