miércoles, 5 de abril de 2017

GP Ajuntament, 145.000 € PER A INVERSIONS EN EL MUNICIPI

L’Ajuntament de Tavernes aprova una modificació de crèdit per a invertir més de 145.000 euros en el municipi

L’obra “Reforma de la zona verda del passeig de Lepant”, que preveu modernitzar els jocs infantils i remodelar les zones enjardinades, i asfaltar el camí de la Séquia de la Bova, són algunes de les inversions previstes, que costaran al voltant de 93.000 euros.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el ple de dilluns passat, dia 3 d’abril, una modificació de crèdit per tal d’incloure noves inversions en el poble, que permetrà actuar en la zona verda del passeig de Lepant. És convenient fer-hi una remodelació dels espais enjardinats i una modernització dels jocs infantils. Per a dur avant esta reforma integral, l’Ajuntament hi destinarà vora 57.000 euros.

Una altra de les inversions importants es farà en els camins rurals de Tavernes; concretament, 36.100 euros aniran a asfaltar el camí de la Séquia de la Bova, en el tram des del riu Vaca fins al camí dels Marenys.

També es substituiran les canonades d’acer galvanitzat, que estan corroïdes, per unes altres de propilè en les instal·lacions d’aigua calenta sanitària dels vestidors del poliesportiu municipal. Estes obres estan pressupostades en 20.000 euros, i complementen el canvi de les calderes i els acumuladors que ja es van realitzar. Amb totes estes actuacions s’aconseguirà que la temperatura de l’aigua es mantinga per damunt de 50ºC i es donarà un servici de qualitat als usuaris del camp d’esports.

A més, s’adquirirà una màquina per a netejar les pistes de bàsquet del poliesportiu i la resta d’instal·lacions que tenen un gran volum, a la qual l’Ajuntament destinarà al voltant de 11.000 euros.

Dins d’esta modificació de crèdit hi ha també un conveni extraordinari de 15.000 euros amb la UE Tavernes pel 75é aniversari de l’entitat. L’Ajuntament, que dóna suport a les associacions de Tavernes, té previst firmar-lo per a diversos actes de celebració de l’efemèride.

L’Ajuntament de Tavernes, que s’ha adherit al Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, podrà demanar una subvenció de la Diputació d’11.000 euros i haurà d’aportar-ne el 25 per cent, per a la qual cosa s’habiliten 2.750 euros de recursos propis.

Entre altres despeses hi ha l’adequació de les antenes d’emissió de FM, que representarà una inversió de 2.500 euros. Es tracta d’una adaptació obligada pel Ministeri d’Indústria davant la modificació del projecte inicial.

Finalment, amb les noves incorporacions de professionals a l’equip de Serveis Socials de l’Ajuntament, és menester adquirir nous equips informàtics que costen 1.600 euros. En total, totes estes inversions sumen més de 145.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario