lunes, 3 de abril de 2017

GP Ajuntament, PERIODE ESCOLARITZACIÓ


El període per a presentar les sol·licituds d’escolarització dels xiquets de Tavernes serà a partir del 22 de maig

Els pares, mares o tutors que hagen de sol·licitar plaça per a escolaritzar els seus fills en educació infantil o primària ho poden fer del 22 al 29 de maig.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Educació, informa que el termini per a fer la sol·licitud en un col·legi de Tavernes per al curs 2017/18 serà del 22 al 29 de maig.

La documentació que s’ha de presentar a l’entregar la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare i la documentació per a baremar.

La recollida d’impresos, que es farà a partir del 22 de maig, i l’entrega de la documentació es podrà realitzar en la Casa de la Cultura de dilluns a divendres de 10 a 14:00, però també en el centre elegit en primera opció.

Una vegada comprovades i baremades les sol·licituds, les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 8 de juny i fins al dia 12 es podran presentar reclamacions.

La publicació en els centres de les llistes definitives d’admesos serà el 20 de juny. El procés de matriculació de l’alumnat d’Infantil i Primària es formalitzarà entre els dies 20 i 29 de juny en el centre adjudicat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario