lunes, 10 de abril de 2017

GP Ajuntament, REUNIÓ AJUNTAMENT AMB EMPRESARIS POLÍGON DEL PLA

L’Ajuntament de Tavernes es reuneix amb els empresaris del polígon del Pla

La reunió s’ha fet per a conèixer les prioritats dels empresaris a l’hora de demanar les ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE per a millorar la qualitat de l’àrea empresarial.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, i tècnics de l’Ajuntament s’han reunit este matí amb els empresaris del polígon del Pla.

L’objectiu de la reunió ha sigut conèixer les necessitats i arreplegar les propostes dels empresaris per tal de sol·licitar les ajudes per a la modernització de les àrees industrials de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

Este pla d’ajudes va dirigit als ajuntaments per a millorar la qualitat dels polígons, amb la finalitat d'adaptar-los a les necessitats actuals. Per esta raó, l’Ajuntament de Tavernes, de connivència amb els empresaris, marcarà les prioritats i presentarà les seues propostes de millora. Entre estes hi ha la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora en el sistema de gestió de residus, la millora d’imatge del polígon i de senyalització, o la millora de l’enllumenat públic.

En total, la Conselleria destinarà 2,2 milions d'euros a la comarca de la Safor per a dotar de noves infraestructures i serveis els polígons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario