viernes, 7 de abril de 2017

GP Ajuntament, FIRA SANT JAUME SENSE TAXA OCUPACIÓ SÒL


L’Ajuntament de Tavernes elimina la taxa d’ocupació de sòl per a les parades de la Fira de Sant Jaume

Esta mesura pretén atraure més empreses perquè exposen els seus productes en la fira que es munta en la platja de Tavernes cada any.

L’Ajuntament de Tavernes ha aprovat la supressió de la tarifa de parades o casetes per a l’exposició anual de productes valencians de la Fira de Sant Jaume durant tot el temps que dure l’esdeveniment.

L’objectiu és fer que la fira siga més atractiva per a les empreses que vullguen exposar-hi els seus productes. D’esta manera, els comerços i marques que hi estiguen interessats no pagaran l’ocupació de sòl, que costava al voltant de 220 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, van coincidir a dir que “és una mesura que intenta atraure més gent a la fira de Sant Jaume i donar-li més impacte i més atractiu turístic”.

Enguany, la fira de productes valencians canvia el format i inclourà diversos espectacles i desfilades, així com espais d’oci per a xiquets i adults. S’inaugurarà el dia 21 de juliol i estarà oberta fins al dimarts 25. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario