miércoles, 19 de agosto de 2015

TORNEM A LA BATALLA DE VALÈNCIA ?

I es que hi ha certa gent que amagada darrere un supossat valencianisme, això sí, parlant i educant en castellà quasi sempre, no perdren ocassió per a quant no manen els que ells volen armar jaelo, trauen la seua verdadera cara feixista. Va passar quant Ricard Pérez Casado, i ara hi ha una seriosa amenaça de que torne a passar amb Ribó i els regidors que el recolzen.

Espere que no arrive de nou la sang al riu, i que si passa es note eixa majoría progresista i demòcrata que ha votat a estes opcions d'esquerra al cap i casal i a la resta de la Comunitat, i els parem els peus d'una vegada. 

Hi ha que començar i estic segur així es farà per part de la Policia Local, no tornant a sofrir la vergonya de vore en la processó als feixistes desfilant impúnement, amb les seus banderes i insultant la memòria de Guillem Agulló.

I tallar d'arrèl tota provocació com les que es varen vore en tot el recorregut de Compromís : Ara som majoría els que no pensem com ells i tenim que ser intolerants amb els intolerants. 

Sols tinc por de que farà la Policia Nacional, manada pels mateixos que varen permetre eixos actes el passat any, espere que el nou estil del senyor Moragues, més amable, menys "doberman"  es note i ordene tallar d'arrèl qualsevol acte indigne. 

La policía reforzará la procesión del 9 d'Octubre por el riesgo de posibles incidentes



La policía reforzará la procesión del 9 d'Octubre por el riesgo de posibles incidentes

Gómez pide apoyo al delegado del Gobierno para establecer un cordón de seguridad en la Real Senyera ante los indicios de altercados

No hay comentarios:

Publicar un comentario