martes, 25 de agosto de 2015

EN EL PODIUM EN PRECARIETAT LABORAL

EL SUELDO ANUAL ESTÁ 2.700 EUROS POR DEBAJO DE LA MEDIA

La Comunitat sube al pódium de la precariedad salarial

X. MORET HOY El coste laboral de los trabajadores valencianos es el tercero más bajo de España, sólo por detrás de Extremadura e Islas Canarias. La retribución bruta en la Comunitat ya está por debajo de 20.000 euros

DELS PRIMERS PERÒ SEMPRE PER LA CÚA, A VORE QUANT LI PEGUEM LA VOLTA, DE MOMENT ACÍ JA HEM DESPATXAT ALS CAUSSANTS, PER ALGO ES COMENÇA, A FINALS D'ANY MÉS ... 

2 comentarios:

  1. Si es pot opinar de la precarietat laboral a Espanya però no de la del poble,poc canvi polític anem a fer. No crec que el canvi haja de ser a través de vetar opinions al Facebook o no publicar ací,simplement perque davant evidencies,els polítics no poden defendre's davant lo indefensable,i així com deien els ara companys quan vetaven per UXT, açò continua sent un blog polític,de personal res. Amb la diferencia que abans era corporativisme d'un partidet lliure que no duia res a les esquenes i ara no. Anem a menys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es un blog personal d'un militant de Compromís, i que no vaig a admetre que seguisques desqualificant-nos per ressentiment i sols diguent i diguent, les proves que les aporte altre, i a més faltant a la veritat perquè tan sols ha entrat una queixa pel registre d'Entrada i a més ha segut resposta dues vegades : Veus com sí que m'he assabentat del tema ? .
      I a més tú tens una versió, i els meus ja algns amics en el Bloc abans de ser militant altra, i entre la d' amics de fa decenes d'anys en algun cas i el teu, un conegut circunstàncial, com tu comprendràs no hi ha color.
      Així que millor cadascú seguisca el seu camí i per a això deixa de comentar en els meus mitajns personals i tingam la festa en pau.
      I si anem a més o meys es el meu problema en tot cas.

      Eliminar