martes, 4 de agosto de 2015

AHIR PLE, LA MEUA OPINIÓ

No, no vaig a fer com feiem en Quadern de Reflexions un relat complet i objectiu del ple, no puc ser objectiu pel que sabeu, i per tant vaig a donar la meua subjectiva opinió sobre alguns punts d'este. 

Resultado de imagen de pleno tavernes de la valldignaS'aprovaren els pressupostos i com era d'esperar amb els vots en contra de socialistes i populars i de Bononad, encara en este cas per no estar conforme en el tema del col.lector del que més endavant parlaré. I dic era d'esperar perquè cadascú té unes prioritats d'inversió i les dels que han votat en contra no son les del govern, com s'ha vist al llarc dels intents d'aprovació precedents : Rés que dir al respecte, les urnes han parlat i han confiat a Compromís el govern de forma absoluta i han castigat als que ara seguixen opossant-se, en quatre anys més altre juí.

Sobre el tema del col.lector discrepàncies técniques per part del senyor Bononad i les mateixes ja dites en altres plenaris sobre accesabilitat per part dels socialistes i ara també dels populars : Com va dir l'Alcalde o començem o correm el risc de perdre per caducitat els permisos, així que a confiar com va dir Llum  amb els técnics que han redactat el projecte i a solventar el que faça falta quant faça falta i si es que fa falta.

Així i tot vot a favor de populars i Compromís i en contra de Bononad, argumentat per raons tècniques,  i abstenció dels socialistes, pense que sense massa sentit doncs els anys que han segut govern portaven la regidoría d' obres i per tant es supossa eixos problemes que ara exposen deuríen coneixer-los i deuríen aleshores haver proposat solucions i no ara quant els plaços ens apreten i ens deixen poc marge d'actuació.

Dies de Festes locals : 18 de Març i San Vicent, a favor populars i nacionalistes i en contra socialistes i Esquerra Unida alegant Pilar Altur que el divendres de festes es deu consolidar com a festiu, algo que en este cas si recolze, encara que com va dir Encar Mifsud hi ha que sentar-se tots, partis i associacions cíviques, i acordar el modèl de festes que volem i fixar dades doncs tan sols en tenim dos de dies per a elegir i acordar-los en consecuència, esperem així siga per al 2016.

I per últim la moció socialista sobre que els Regidors i Alcalde no vagen com a tal en els actes religiosos : Moció clàrament política al meu pareixer perquè ja la presentaren i retiraren, ells diuen que perquè l'Alcalde així ho va demanar el que éste nega (recordem que la portaveu socialista era Carmen Canet, persona conegúdament religiosa i que difícilment havera pogut defendre i recolzar esta moció)  en la passada legislatura, i que per a mi tenía com dic el clar propòssit de ficar en un compromís al partit del mateix nom, però on es va ixir el tir per la culata perquè Bea, la portaveu del Bloc-Compromís, va proposar fer un reglament que regule el tema, pel que votaren en contra, el mateix que el PP per motius que no crec faça falta explicar, recolzant-la sols els socialistes i Bononad el qual es conegudala seua postura al respecte des de ja quant era Alcalde.

Al respecte l'Alcalde va preguntar a Borràs i este no va saber contestar, quin criteri seguir segons la seua incompleta moció, es deuríen de seguir, com per exemple en Santa Cecilia, l'ofrena de falles o Sant Antoni : Es va segons la proposta socialista sols als actes civils, no es fa l'ofrena en falles a una imatge religiosa, es fa una festa dels animalets sense sant com va proposar Borràs ?.

Un total destarif de moció que pense en rés beneficia als socialistes, més bé al contrari, en la que Borràs es va ficar en un fanguer d'on no va saber eixir airòs, difícilment ho podía fer quant en Gandia per exemple l' alcaldesa socialista si va a les processons (vorem que fa els senyor Puig al respecte, ja ho comentarem). i més quant estos regidors de Tavernes i com va recordar Vidal en la passada legislatura assistiren i en primeríssima línea als actes religiosos. 

I rés més que afegir, que opinant opinant quasi quasi he fet una redacció completa del ple, encara esta vegada no sent com he advertit ni objectiu ni corrèctament polític com si ho era abans com a redactor i editor d'un blog neutral.

4 comentarios:

  1. Sobre el tema de fons de la moció pense que en estos temes de creències cada regidor deu d.actuar d.acord a les seues però si va deu d.estar on li pertoca com autoritat i que es pressidint l.acte si ha segut invitat i més si es el regidor del camp o l.Alcalde, o on marque el protocòl o li indiquen els invitants. I en una processó tots sabem per costum on és.

    ResponderEliminar
  2. Sobre el tema de fons de la moció pense que en estos temes de creències cada regidor deu d.actuar d.acord a les seues però si va deu d.estar on li pertoca com autoritat i que es pressidint l.acte si ha segut invitat i més si es el regidor del camp o l.Alcalde, o on marque el protocòl o li indiquen els invitants. I en una processó tots sabem per costum on és.

    ResponderEliminar
  3. Per altre costat afegir que ser regidor comporta anar i estar en certs llocs i ocassions t.agraden o no i si vas estar on pertoca i es on he dit.

    ResponderEliminar
  4. Per altre costat afegir que ser regidor comporta anar i estar en certs llocs i ocassions t.agraden o no i si vas estar on pertoca i es on he dit.

    ResponderEliminar