jueves, 13 de agosto de 2015

JO DIC NO

Destacados dirigentes del Bloc exigen anular la consulta que autoriza pactar con Podemos  Las Provincias

HISTÓRICOS MIEMBROS DE LA EJECUTIVA SE DIRIGEN POR CARTA A MORERA PARA DEMANDAR UN CONSELL NACIONAL ANTES DE NEGOCIAR PACTOS PREELECTORALES



¿Deberían Compromís y Podemos ir unidos a las generales?

RESULTADOS HASTA EL MOMENTO

» Sí
27.6%

» No
72.4%
Ressultats ahir a les 19'00 hores. 

Dir en primer lloc que el titolar no es cert,  sols s'ha autoritzat en tot cas a que s'inicien contactes amb tothom, un pacte en tot cas tindría que ser refrendat pels militants o mínim pel Consell Nacional i ahí pense que va ser ho tenen difícil els partidaris del sí. No obstant ahir ja vaig deixar clara la meua postura sobre dita consulta i que deuen de fer al respecte.

I ja entrant en el fons jo, un modest i recent afiliat a Bloc-Compromís, dic NO a un pacte amb Podemos, perquè perdrem identidat nacionalista, i si he donat el pas al Bloc ha segut perquè ho soc i pense que deguem "centrar-nos" en fer nacionalisme per damunt de fer esquerra, dreta o d'enmig. I de la mà d'un partit d'àmbit nacional  perdrem eixa identidat.

A més de que mai podrem defendre com si anem sols allò que interessa als valencians, i menys quant es presenten, que es presentaran, ara mateix anem a tindre'n un de nou amb Castella-la Mancha pel tema del trasvàs Tajo-segura, problemes que enfronten als espanyols uns amb altres (Qué dirà la direcció nacional de per exemple Podemos davant un conflicte com éste, o amb Aragó per l'aigua del Ebre, on tan pessa el senyor Echenique i tants vots li reporta ? ) . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario