miércoles, 27 de septiembre de 2017

GP Ajuntament, TEATRE : MERLÍN, LA LEYENDA

Merlín, la leyenda arribarà a Tavernes el dia 15 d’octubre

La companyia Trencadís Produccions ha fet els assajos a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

Merlín, de la companyia local Trencadís, arribarà a la Casa de la Cultura de Tavernes el dia 15 d’octubre en dos sessions. Este musical s’endinsa en un món de màgia amb una història de llegenda que gira al voltant de la figura mítica del mag Merlín, interpretat per Javier Gurruchaga, que té més de 40 anys d’experiència en la música i les arts escèniques.
L’Ajuntament de Tavernes va proporcionar a la companyia l’espai de la Casa de la Cultura perquè els actors pogueren fer-hi els assajos, que van acabar el dia 24 de setembre. La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, va estar en l’assaig general de l’obra. “Ha estat un privilegi acollir a la Casa de la Cultura la companyia Trencadís i veure com uns grans professionals han treballat de valent per a donar forma i omplir de música, color i fantasia una gran història que, de segur, agradarà tant a menuts com a majors. Desitge a tot l’equip de Josep Mollà i Jose Tomàs Chafer un gran èxit”.
El preu de les entrades del musical per al dia 15 d’octubre a Tavernes serà de 7,50 euros i 6 euros si es compra de forma anticipada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario