martes, 12 de septiembre de 2017

GP Ajuntament, MATRICULACIÓ ESCOLA ADULTS


S’obri el període de matrícula per a l’Escola d’Adults Bolomor

Els alumnes empadronats a Tavernes podran fer la matrícula del 18 al 27 de setembre.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de l’Escola d’Adults Bolomor, ofereix per al curs 2017/18 una àmplia oferta educativa per a les persones adultes.
Entre els cursos que s’ofereixen hi ha: el primer cicle d’alfabetització i educació bàsica, la preparació per a la prova lliure del graduat de secundària, la preparació per a les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, així com per a la prova lliure d’accés al cicle formatiu de grau superior. A més, els cursos de valencià de la Junta Qualificadora i els d’anglés en distints nivells.
A banda dels cursos municipals, hi ha els de l’Associació de l’Escola d’Adults.
Per als alumnes no empadronats a Tavernes s’obrirà la matrícula dels cursos municipals a partir del dijous 20 de setembre, sempre que hi queden places. I es mantindrà oberta per a la resta d’alumnat.
L’horari de matrícula serà de 10 a 14 hores a la Casa de la Cultura, des del dia 18 fins al 27 de setembre. A partir del 28 de setembre, l’horari de matrícula serà de 18 a 20 hores al col·legi Alfàndec.
L’Ajuntament recorda que el full de matrícula s’ha de lliurar junt amb la documentació requerida i el justificant de pagament de la taxa dins del termini de matriculació. Només es podran recollir dos sol·licituds per persona. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario